Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva sreću

Marija Borić objavila je prvu fotografiju sina: Ovo je moj najsretniji rođendan

Marija Borić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
30.09.2020.
u 21:59

Naša glumica prošle godine se udala za Branimira Jerneića u bajkovitom Wedding Resort Corberon u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića, gdje je na svadbenom slavlju uživalo njihovih 150 gostiju.

Naša glumica Marija Borić Jerneić proslavila je jučer rođendan, a čestitke s lijepim željama stizale su joj sa svih strana. Marija je na Instagramu jučer objavila prvu fotografiju sina na kojoj je i njezin suprug Branimir Jerneić i napisala je: Hvala svima na lijepim željama, ovo je moj najsretniji rođendan. 

Krajem ožujka, u jeku pandemije koronavirusa Marija je rodila sina i nakon poroda rekla je kako bi o zadnjim danima svoje trudnoće mogla napisati knjigu jer je osim pandemije tri dana prije nego je rodila Zagreb pogodio i snažan potres.  - Porod je protekao dobro, puno me emocija preplavilo, najviše sreće i veselja jer je sve dobro prošlo. Mir, ogromna ljubav, suze radosnice, a malo su tekle i ''žalosnice'', jer suprug, odnosno tata, nije mogao biti s nama - rekla je Marija za Gloriju. 

Marija i Branimir vjenčali su se prošlog svibnja u bajkovitom Wedding Resort Corberon u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića, gdje je na svadbenom slavlju uživalo njihovih 150 gostiju. U vrijeme kada su se vjenčali Branimir je bio savjetnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića, a krajem kolovoza objavljena je informacija kako je postao novi je predsjednik Uprave ELMECH SINTERMAKA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije