Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA LJUBAV

Marku Pjaci supruga je najveća podrška: Odrekla se nekih stvari u životu da bismo bili zajedno

Zagreb: Marko Pjaca oženio se Marijom Pavičić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/12
27.06.2024.
u 21:20

Prije braka tri godine su bili u vezi, a za njihovu vezu javnost je saznala kada su zajedno snimili reklamu za jedan šampon za kosu

Danas je objavljena informacija kako se naš nogometni reprezentativac Marko Pjaca vraća se u Dinamo. Pjaca se nakon povratka s Eura na kojem nije nastupio, nalazi u Maksimiru na liječničkom pregledu nakon kojeg će, bude li sve po planu, staviti potpis na ugovor. Velika podrška pri donošenju ove odluke zasigurno mu je bila i supruga Marija s kojom se Pjaca vjenčao krajem svibnja 2021. godine.

Prije braka tri godine su bili u vezi, a za njihovu vezu javnost je saznala kada su zajedno snimili reklamu za jedan šampon za kosu. 
- Kod Marije najviše cijenim to što je uvijek uz mene. Odrekla se nekih stvari u životu da bismo bili zajedno i to mi je stvarno puno značilo. Mislim da mogu biti sretan što sam pronašao takvu ženu - ispričao je Pjaca u intervju za Story koje osobine svoje supruge posebno cijeni.

Bračne zavjete su izmijenili u Župi Bezgrješnog Srca Marijina na Jordanovcu i Marija je ubrzo objavila na društvenim mrežama da su se vjenčali, a nekoliko dana kasnije i Marko je objavio na Instagramu nekoliko fotografija s njihovog vjenčanja. Za Story je pričao i o tome u čemu su on i supruga slični.  - Dosta smo sličnih karaktera, mirni i jednostavni ljudi. Ne mogu reći da živimo pretjerano dinamično, a upravo mi odgovara taj balans između nogometne energije i trenutaka za obitelj - rekao je Marko koji je u braku s Marijom dobio i sina. 

GALERIJA Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Zagreb: Marko Pjaca oženio se Marijom Pavičić
1/61

- Govorili su mi da je teško opisati osjećaj kad postaneš otac i uvjerio sam se u to. To je neopisivo, nešto najljepše što mi se dogodilo u životu. Svaki slobodan trenutak provodim s njim u igri kod kući, u parku, šetnji. Uz njega sve zaboravim i najveći mi je odmak od nogometa - rekao je Marko tada. Inače,  Pjaca je 2016. godine iz Dinama otišao u Juventus za 23 milijuna eura, a nakon sedam godina lutanja po raznim posudbama, ali i borbe s čestim ozljedama, u Rijeci je revitalizirao karijeru.

VIDEO Vatreni su se vratili doma, navijači su im priredili doček

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije