SVI SU SE ZAMRZNULI

Snimljen u Bijeloj kući: Morate pogledati Mannequin challenge Ellen Degeneres!

Mannequin challenge u Bijeloj kući
Foto: Consolidated News Photos/DPA/PIXSELL
1/4
23.11.2016.
u 17:45

Ono što je najbolje je da je video koji se proširio brzinom munje snimljen sinoć u Bijeloj kući, gdje je američki predsjednik na odlasku Barrack Obama zaslužnim građanima dijelio Medalju hrabrosti.

Mnoge poznate osobe priključile su se ovih dana globalnoj zarazi zvanoj Mannequin challenge, u kojoj se osobe na snimci zamrznu poput lutki u izlogu. No, voditeljica Ellen DeGeneres je u svom videu uspjela okupiti najviše poznatih ljudi. U njezinu challengeu našli su se tako, između ostalih, i Tom Hanks, Robert De Niro, Bruce Springsteen, Bill Gates, Michael Jordan, Kareem Abdul Jabbar, Diana Ross i mnogi drugi. Ono što je najbolje je da je video koji se proširio brzinom munje snimljen sinoć u Bijeloj kući, gdje je američki predsjednik na odlasku Barrack Obama zaslužnim građanima dijelio Medalju hrabrosti.

Medalja kao dokument

Ellen se na svom profilu na Twitteru našalila kako je zaboravila osobnu iskaznicu te da se nada da će medalja biti dovoljan dokument prilikom povratka kući. Uz nju je ponosno pozirala i Ellenina supruga, glumica Portia De Rossi.

 

>>Obama posljednji put dijelio predsjednička odlikovanja, Ellen DeGeneres zaplakala

Komentara 5

AA
Aartur
18:54 23.11.2016.

Zar nije barem pola navedenih u ovom tekstu izjavilo da će odseliti iz USA ako pobijedi Trump? Ja sam mislio da su već odavno na putu, a oni se i dalje međusobno lajkaju i krevelje kao da se ništa nije dogodilo.

FU
furest
21:08 23.11.2016.

Medalje za podrsku hilary bi bilo postenije reci

DU
Deleted user
12:32 24.11.2016.

Hvala nebesima da i ovaj ludak napokon odlazi. Ajd OBama... pokupi svoju Nobelovu nagradu i svoje stapice za golf i gubi se... nadam se da vise nikad necemo cuti za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije