Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetski, a naš

Prepoznajete li ga? Danas ima zavidnu inozemnu karijeru, ali i titulu seks simbola

Foto: Instagram
29.10.2018.
u 09:57

Jedan od naših najpoznatijih glumaca pohvalio se fotografijom starom 30-ak godina i prisjetio se inspirativnog razgovora kojeg je tada vodio sa svojom majko.

Danas živi svoj američki san uz suprugu Evu i troje djece, a nekada je bio sasvim običan i skroman dječak. Riječ je o našem proslavljenom glumcu Goranu Višnjiću koji je u vlastitoj arhivi iskopao fotografiju staru 30-ak godina.

Uz nju je svojim obožavateljima otkrio i kakav je razgovor svojedobno vodio s majkom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When I was a little kid we didn’t travel much... (not for not wanting, it was just awfully expensive, and when we traveled it would be wherever you are able to get in one day driving and where your cousins lived so you don’t pay for the hotel)...😂... I used to say to my mom... “Mom, when am I gonna fly somewhere? Anywhere...?! Im never gonna fly, that’s so unfair...”. My mom would just calmly look at me and say : “ Oh, you’ll fly, I’m so sure one day you’ll fly, you just have to learn to be patient...!” Well, for patience?...😳... I never got that part down...that’s for sure... And for flying...?! Oh boy, if I can go back and talk to that kid...😊...😉 This is for sure #timeless photo... 😂😂😂...Enjoy your weekend, enjoy your life, gratefulness full on, and FLY! 😊

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

- Kad sam bio malen, nismo mnogo putovali. Ne zbog toga što nismo htjeli, već je bilo strašno skupo, a i kad bismo putovali, to bi bilo negdje gdje je moguće stići jednodnevnom vožnjom i gdje stanuju rođaci pa nismo trebali plaćati hotel. Znao sam reći majci: 'Mama, kada ću letjeti nekamo? Bilo gdje? Nikada neću letjeti, to je tako nepošteno'. Mama bi me samo mirno pogledala i rekla mi: 'O, letjet ćeš, sigurna sam da jednog dana hoćeš, samo moraš naučiti biti strpljiv'. Strpljiv? Nikad to nisam postigao, ali letenje….Kad bih samo mogao vratiti vrijeme i razgovarati s tim klincem. Uživajte u vikendu, uživajte u životu, budite zahvalni i letite- napisao je Višnjić i svojom objavnom raznježio mnoge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:51 29.10.2018.

pa to je neven ciganović!

AA
AAAAAA
11:09 29.10.2018.

znamo kak je napravil "karijeru"! Tast mu je raspolagal s našim novcem kojega je obilato ulupal u njegovu USA karijeru! Nije to bilo tak davno i ima nas koji još dosta dobro pamtimo! Bez tog našeg novca bil bi "0" (nula!)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije