Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima omiljena

Najmarljivija članica obitelji: Princeza Anne posjetila New York i sve oduševila potezom

Anne, Princess Royal meets Royal Navy personnel at Portsmouth Naval Base who took part in Britain's Queen Elizabeth funeral procession, in Portsmout
Foto: POOL/REUTERS
1/12
10.10.2022.
u 23:30

Skromna princeza Anne bila je odjevena u elegantnu crnu odjeću, a svoju prtljagu nosila je sama. Nakon perioda žalovanja, vratila se dužnostima te još jednom pokazala zašto nosi nadimak najmarljivijeg člana kraljevske obitelji.

Princeza Anne, jedina kći kraljice Elizabete, nakon kratke turneje Amerikom vratila se u Veliku Britaniju, a jednim potezom oduševila je sve. Naime, Anne je stigla u zračnu luku JFK te se komercijalnim letom vratila kući nakon skromnog posjeta New Yorku.

Inače, otkako su se princ Harry i Meghan Markle preselili u Kaliforniju, nijedan sariji viši član kraljevske obitelji nije bio u posjetu SAD-u, a rijetkost je da koriste komercijalni let.

Skromna princeza Anne bila je odjevena u elegantnu crnu odjeću, a svoju prtljagu nosila je sama. Nakon perioda žalovanja, vratila se dužnostima te još jednom pokazala zašto nosi nadimak najmarljivijeg člana kraljevske obitelji. U New Yorku ju je dočekala  Emma Wade-Smith, generalna konzulica britanskog kralja za New York, a kasnije navečer je bila počasna gošća na gala večeri za Uniju engleskog govornog područja u Cosmopolitan klubu. Također, prisustvovala rezidenciji generalnog konzula za New York kako bi uručila počasti, a kasnije je sudjelovala na gala večeri američke zaklade Gordonstoun u Racquet and Tennis Clubu, zaklade privatne škole Gordonstoun u kojoj su se školovale tri generacije britanske kraljevske obitelji.

Foto: Profimedia
Iako je ovo bilo prvo putovanje starijeg člana kraljevske obitelji nakon što je odbjegli par napustio dužnosti i preselio u Montecito, u Ameriku uskoro planiraju putovati William i Kate. Naime, u prosincu će otputovati u Boston na dodjelu nagrade Earthshot koju je osnovao upravo princ 2020. godine s ciljem očuvanja okoliša.

Podsjetimo, kraljevska biografkinja Anglea Levin nedavno je u svojoj knjizi otkrila da se Anne prema Camilli na početku ponašala hladno.

Levin je istaknula i kako je Annein odnos s Camillom bio posebno neugodan jer su obje bile u vezi s Andrewom Parkerom Bowlesom. Umirovljeni vojni časnik za koje se Camilla i udala te s kojim ima dvoje djece, u sedamdesetima je izlazio s princezom.
Inače, Anne se 1973. godine udala za kapetana Marka Phillipsa, međutim razveli su se 1992. godine. Princeza i Phillips zajedno imaju dvoje djece: Zaru Tindall i Petera Phillipsa.

Parker Bowles i Camilla rastali su se 1995. godine, a prije toga su godinama živjeli odvojeno. Camilla iz tog braka ima dvoje djece: sina Toma i kćer Lauru.

VIDEO Dvorac Windsor opet je otvoren za javnost

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije