JAVIO SE I MUSK

Nakon što je blokiran zbog antisemitskih izjava Kanye West vratio se na Twitter i objavio jednu znakovitu riječ

FILE PHOTO: Rapper Kanye West attends a meeting with U.S. President Trump at the White House in Washington
Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS
1/7
21.11.2022.
u 22:00

Shalom se često prevodi kao "mir", ali se koristi i kao pozdrav ili oproštaj. West je uz to i objavio emotikon koji se smiješi.  Nekoliko sati prije toga, tweetao je: "Testiranje. Testiranje.  Provjera je li moj Twitter deblokiran" - a novi vlasnik Twittera Elon Musk odgovorio je: "Ne ubijaj ono što mrziš. Spasi ono što voliš"

Kanye West vratio se na Twitter nakon što je njegov račun prethodno bio blokiran zbog antisemitskih objava , a prvo što je objavio bila je hebrejska riječ  "shalom"

Shalom se često prevodi kao "mir", ali se koristi i kao pozdrav ili oproštaj. West je uz to i objavio emotikon koji se smiješi. 
Nekoliko sati prije toga, tweetao je: "Testiranje. Testiranje.  Provjera je li moj Twitter deblokiran" - a novi vlasnik Twittera Elon Musk odgovorio je: "Ne ubijaj ono što mrziš. Spasi ono što voliš".

 

Westovi računi na Twitteru i Instagramu bili su ograničeni u listopadu nakon što je objavio da ide u 'defcon3 protiv židova'. To je očita referenca na ljestvicu stanja spremnosti američke vojske poznate kao DEFCON.

Navodno je vraćen na Twitter nekoliko tjedana kasnije, neposredno prije nego što je prodaja Twittera finalizirana, rekao je tada Musk.
Ali nakon nekoliko tweetova početkom studenog, West je rekao da uzima "verbalni post" 30 dana, kao i da se suzdržava od alkohola, "filmova za odrasle" i seksa.

Njegov posljednji post prije nedjelje bio je 4. studenog.

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije