BRITANSKA KRALJEVSKA OBITELJ

Nećete vjerovati oko čega se svađaju princ William i kralj Charles, u sukob umiješali cijelu obitelj

Foto: Reuters
1/13
01.08.2024.
u 18:00

Charlesove stavove dijelila je i njegova majka, pokojna kraljica Elizabeta II., a sukob između princa Williama i kralja raskrinkao je britanski novinar Robert Jobson

Britanski novinar i autor nove biografije Robert Jobson naziva "Catherine, princeza od Walesa", otkrio je detalje nedavnog sukoba između kralja Charlesa i princa Williama. Naime, u središtu svađe našla se i Kate Middleton, princeza Charlotte te prinčevi George i Louis, a čini se da otac i sin još uvijek nisu pronašli zajednički jezik. Kralj je navodno izrazio zabrinutost zato što vjeruje da njegov stariji sin i njegova obitelj olako shvaćaju sigurnost. Upravo su takve brige dovele do napetosti između oca i sina, a prema ulomcima objavljenim u britanskom Daily Mailu, Charles je nakon dijagnoze raka postao svjestan prolaznosti života. 

Bolest da je navodno natjerala na razmišljanje i da pokrene pitanje o sigurnosti letom u helikopteru, a William je inače iskusan pilot. Ako se prisjetimo, pokojna kraljica Elizabeta II. također je zahtijevala od Williama da ne vozi svoju obitelj helikopterom iz Kensingtonske palače u njihovu bivšu rezidenciju Anmer Hall u Norfolku. Očito su pokojna kraljica i sadašnji kralj zabrinuti jer imaju traume iz prošlosti zbog pokojne princeze Diane i njezine pogibije. 

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

VEZANI ČLANCI:

 

Isto tako, kraljica Elizabeta nije skrivala svoje mišljenje o ovom pitanju, kako prenosi jedan od njezinih suradnika u novoj knjizi, jer je bila duboko potresena nesrećom iz 1967. godine kada je njezin kapetan leta poginuo u padu helikoptera. Iako Buckinghamska palača ne komentira privatne razgovore ili stavove kralja Charlesa, podrazumijeva se da se sigurnost i sigurnost članova kraljevske obitelji uvijek uzimaju u obzir kada se odlučuje o najprikladnijem načinu putovanja.

 

1/12

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije