Posvećena obitelji

"Nedruštvena" Angelina Jolie: Uopće nemam prijateljica

angelina jolie (1)
pixsell
09.12.2011.
u 10:11

Glumica za sebe kaže da nije pretjerano društvena i da je radije doma s djecom nego na druženjima s prijateljicama

Angelina Jolie priznala je u intervjuu za jedan američki časopis da nema prijateljica. Kaže da je jedina osoba s kojom o svemu razgovara njezin partner Brad Pitt. Za sebe kaže da nije pretjerano društvena i da je radije doma s djecom nego na druženjima s prijateljicama

– Ako ste primijetili, nemam prijateljica sa seta. Mislim, imam ih nekoliko, ali... Radije ostajem doma, jednostavno nisam pretjerano društvena. Razgovaram sa svojom obitelji i s Bradom. U biti s nikim drugim i ne razgovaram previše – rekla je 36-godišnja glumica.

Otkrila je i da nema namjeru širiti potomstvo u ovom trenutku, ali ne skriva da bi joj se trudnoća mogla dogoditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije