Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalni glumac

Nije mi jasno zašto žene ne mogu odoljeti mom pogledu

cagatay
Foto: Promo
29.06.2014.
u 10:00

Zgodni turski glumac i miljenik žena odlazi na usavršavanje u Ameriku, a posjetit će i Meksiko. Znači li to da ćemo ga uskoro gledati u latinskoameričkim telenovelama?

Euforija koju je prošlog ljeta u Hrvatsku donijela serija “Djevojka imena Feriha”, točnije glavni junak Emir kojeg je igrao zgodni Çağatay Ulusoy, u Turskoj opet vlada. Ovaj put riječ je o seriji “Medcezir”, turskoj inačici popularne tinejdžerske serije “O. C.”, čija je prva sezona prije nekoliko dana privedena kraju.

Nevolje sa sudom

U njoj 23-godišnji Çağatay glumi Yamana, a za ulogu je dobio priznanje za najboljega glumca te se na svečanoj dodjeli na pozornicu popeo s Bergüzar Korel koja je istu nagradu ponijela u ženskoj kategoriji, i to za ulogu u “Karadayima”.

Tijekom primanja nagrade Ulusoy nije bio osobito pričljiv pa je samo kratko zahvalio timu serije. Pritom je sigurno najviše mislio na partnericu iz serije Serenay Sarıkayu, u koju se na setu i zaljubio pa ih zadnjih mjeseci progone paparazzi koji ih mahnito žele snimiti zajedno. Uspjelo im je to, doduše, tek iz daljine, u Grčkoj, gdje su se Çağatay i Serenay odmarali nakon kraja sezone. Popularni glumac razoružao je horde svojih obožavateljica nakon što se pročulo da je krstarenje oko grčkih otoka organizirao bez znanja svoje djevojke te ju je doveo pred gotov čin kada joj je rekao da ih čeka unajmljen brod.

Par se nakon tjedan dana vratio u Tursku, a uskoro bi trebali i put SAD-a. S obzirom na to da ni jedno od njih nije diplomiralo glumu, ondje će pohađati razne tečajeve, između ostalog će se družiti s Benom McKenziejem i Mischom Barton koji su u američkoj verziji serije “O. C” igrali uloge što ih u Turskoj igraju Çağatay i Serenay. Nakon radionice par će 12 dana godišnjeg odmora provesti uživajući u Meksiku. Tko zna, možda Çağataya spaze meksički lovci na talente i angažiraju u nekoj od svojih telenovela.

No, put u SAD pomalo je upitan s obzirom na to da se protiv Çağataya još vodi sudski postupak zbog konzumiranja i nabavljanja droge i drugih opijata, zbog čega ne bi smio napuštati zemlju. Nekoliko ročišta već je održano, a sljedeće je najavljeno tek za 11. rujna. Çağatayeva bivša menadžerica Selin Boronkay za koju se pričalo da ljubuje s mladim glumcem, čini se, redovito mu zabija nož u leđa. Iako se na početku pričalo kako je Selin bila mozak operacije i dogovarala nabavljanje droge čak iz Amsterdama, ona sad koristi svaku priliku da kaže kako je krivnja isključivo Çağatayeva.

>>Bračnu krizu riješila zabavljajući se s Çagatayem Ulusoyem

No, kako bilo, zaluđene žene, koje je glumac osvojio šarmom i pogledom za koji se one kunu da nema ljepšeg na svijetu, ne dopuštaju da njegova popularnost splasne.

Çağatay tako krasi i naslovnicu zadnjeg broja turskog izdanja Voguea za muškarce za koje je snimio editorijal u stilu fatalnih muškaraca iz zlatnog doba Hollywooda. U intervjuu koji prati fotografije glumac je progovorio o slavi koja mu se dogodila preko noći.

Ne glumata pred drugima

– Život je nepredvidljiv i čini mi da ne dopušta kreiranje planova. Zato volim živjeti u trenutku – kaže Çağatay koji sebe u medijima uporno predstavlja kao zrelog muškarca, premda svojim ponašanjem uspješno dokazuje suprotno. Razuzdani tulumi, nepromišljene izjave o ženama, mijenjanje partnerica, a povrh svega droga nisu nešto čime se diče ozbiljni muškarci. No on kaže:

– Ponašam se onako kako osjećam, ne zanima me da budem nešto što nisam. Svaki svoj odnos temeljim na iskrenosti, a s druge strane, svjestan sam i svoje odgovornosti pa s ljudima uvijek komuniciram imajući te dvije stvari na umu. Vjerujem da je to preduvjet da vas drugi dožive kao zrelu osobu.

Novinar nije propustio pitati glumca i što je to tako magično u njegovu pogledu.

– Stvarno mi to nije jasno, nisam imao pojma da moj pogled ima takav efekt – rekao je glumac koji bi u 2015. godini navodno trebao snimiti film. S obzirom na to da planira budućnost, čini se kako se Çağatay ne boji previše zatvora koji mu prijeti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije