ne staju

Nikad više komentara na 'Večeru za 5'! Gledatelji bijesni zbog niskih ocjena: 'Janja i Dragana su kalkulatorice'

Foto: RTL
1/12
30.09.2021.
u 08:40

Gledateljima se nikako nije svidio ovaj razvoj situacije i ocjene koje su dali protukandidati. Nakon emisije komentari nisu stali, a mnogi su se ponovno okomili na Janju, koja je i u prošloj epizodi dala niske ocjene Mariju.

Današnja domaćica u ''Večeri za 5 na selu'' bila je ekonomistica Ana-Marija, a za svoje je goste pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva ''Dorisina noćna mora'', glavnog jela ''Dado voli papati'' i deserta ''Proljetna kraljica''.

Na večeri se dosta prigovaralo – počelo je već na predjelu, nastavilo se na glavnom jelu, koje je svima bilo preobilno i nikome se nisu svidjele sve komponente na tanjuru, a desert je većini bio previše sladak tako da je Ana-Marija osvojila tek 25 bodova i trenutačno je na posljednjem mjestu.

Gledateljima se nikako nije svidio ovaj razvoj situacije i ocjene koje su dali protukandidati. Nakon emisije komentari nisu stali, a mnogi su se ponovno okomili na Janju, koja je i u prošloj epizodi dala niske ocjene Mariju

Naime, nije im se svidjelo kako se ponaša bivša natjecateljica iz ''Ljubav je na selu''. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Misli li ova Janja da je zanimljiva ili? Može je biti sram s tom četvorkom", napisala je jedna gledateljica. 

Jedan gledatelj kazao je kako mu ovaj tjedan nije dobro sjeo zbog ponašanja kandidata. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Povraća mi se od ovog tjedna", stoji u komentaru. 

Druga gledateljica napisala je kako je cijela situacija žalosna

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Jednom riječju ŽALOSNO! I ponovno kažem, danas stari trebaju učiti od mladih kulturu ponašanja", napisala je.

Nakon nje javila se i gledateljica koja je pohvalila domaćicu, no nikako joj se nije svidjelo ponašanje i ocjenjivanje Janje i Dragane.  

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Bila je baš divna, draga i pozitivna i jelo čist' O. K. Koje kalkulatorice!! Janja i Dragana fuj! Zločeste dvije!!!" komentirala je.

Obožavatelj showa nadovezao se na njihove komentare te napisao kako bi emisiju trebalo ugasiti nakon ovog tjedna. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Prekinite snimati... ugasite emisiju. Ovo više nema smisla", glasio je njegov komentar. 

Nakon nje javila se još jedna gledateljica koja je pohvalila Ana-Mariju te dodala da su ocjene bile sramotno niske. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Sramotno niske ocjene veseloj ženici. Kao da su one bolje od nje."

Podsjetimo, Ana-Marija je za predjelo poslužila hladnu salatu sa šunkom, povrćem i tjesteninom u svježoj rajčici. „Nije mi se to svidjelo, nije mi lijepo izgledalo“, komentirala je Dragana, kojoj se nije svidio ni okus.

„Nisam baš ljubitelj rajčice i salate“, rekao je Mario, a Radu je zbunila i peteljka. „Okus mi je dosta pobijao kukuruz, preuzeo je sve arome“, dodala je Janja i zaključila da joj je bilo previše žestoko. Za glavno jelo domaćica je poslužila pečenu teletinu, umak od gljiva i restani krumpir. Janji se nije svidjelo kako je dekorirano, baš kao ni Radi. „Restani krumpir bio je preslan i dosta pikantan, teletina nije bila očišćena od žilica, punjenje je bilo previše žestoko, a u umaku od gljiva bilo je previše gljiva“, nastavila je Janja s kritikama, a Dragana dodala: „Najbolji mi je bio umak s gljivama, on mi je bio ukusan, dobro začinjen, dok mi je krumpir bio previše začinjen, preslan, a teletina je bila dosta žilava.“ Mario je rekao kako je i njemu krumpir bio slaniji, ali sve u svemu, bilo mu je dobro i fino.

Ana-Marija za kraj poslužila je desert u čaši s jagodama i kremom. „Na prvu mi je izgledao lijepo, ali kad sam ga probao, bio mi je malo presladak“, rekao je Mario, s njim se složila i Dragana kojoj je i prhko tijesto bilo tvrdo. Janji se svidio desert, baš kao i Radi. „Okus je bio super, nije bilo preslatko, baš je bilo lagano“, zaključila je Rada. Ubrzo su svi zapjevali jer je Ana-Marija u goste pozvala klavijaturista.

Mario je dao ocjenu devet jer mu je desert bio malo previše sladak, Radmila je dala šesticu zato što je meso bilo žilavo, od bešteka je nedostajao nož i čaše su bile flekave, Dragana je također dala šest zato što joj nisu bili dobri desert, glavno jelo, beštek i čaše nisu bile pravilno složene te dovoljno čiste dok je Janja dala ocjenu četiri zato što joj je na cijeloj večeri bila dobra samo muzika i desert. 

VIDEO Ella Dvornik na TikToku prozvala bivše: "Tukao me i varao. I zato hvala mom mužu koji je došao nakon svih njih"

Komentara 5

MA
maximinimax
09:05 30.09.2021.

Ma sve je to brižno izabrano i izrežirano baš da bi izazvali takve reakcije kakve jesu. Zato kome smeta šaltaj brate

KA
kažemja
12:36 30.09.2021.

Dragana i Janja su ljubomorne na mladu, zgodnu Anamariju koja je uz to i dobra kuharica. Čista ženska ljubomora.

ME
MediciKM
09:08 30.09.2021.

Ova mlada žena je sinoć napravila najbolju večeru do sada. Pametna je i kuži što se događa ali njoj je sve to ionako zabava. Janja i Rada su dvije podmukle žene. Ali baš takva ekipa diže gledanost i zato me uopće ništa ne čudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije