uživa u italiji

Nikolina Pišek pohvalila se fotkama iz Rima: 'Zaboravim kako se svaki put oduzmem od ljepote'

Foto: instagram
1/16
18.07.2023.
u 19:00

Nikolina posljednjih dana uživa u Italiji. Prvo je proslavila kćerkinu diplomu u Milanu, uživala u jezeru Como, a trenutno je u Rimu

Voditeljica Nikolina Pišek (47) nedavno je podijelila svoj ponos nakon što je njezina kćer Hana Cigoj (26) diplomirala na Sveučilištu u Milanu, a sada je pokazala pratiteljima i da je nakon slavlja u Milanu ostala u Italiji. Voditeljica se zaputila u glavni grad Italije, Rim

- Koliko je lijep Rim! Zaboravim kako se svaki put oduzmem od silne ljepote i povijesne siline utkane u svaki kamen i pukotinu. Sve je tu s razlogom. I zaboravim koliko u tom gradu postanem živa i zahvalna što sam tu. Od vučice koja je na svojem mlijeku othranila Romulusa do danas - fascinacija povijesću i ljepotom ovog grada na sedam brežuljaka ne prestaje hipnotizirati već 3000 godina. I u epicentru svijeta tada shvatiš koliko je istinita izreka: Rim će trajati koliko traje Colosseum. A kada padne Rim, nestat će i svijet! - napisala je voditeljica pored prekrasnih fotografija iz centra. 

"Svi putevi vode u Rim. Prekrasna si", "A koliko si ti tek lijepa", "Rim je najbolji", "Divnaa", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Podsjetimo, nakon proslave diplome Nikolina je odvela obitelj u restoran kako bi proslavili novu diplomu. - Još malo reminiscencija na dan koji ću pamtiti kao onaj kada sam bila najponosnija. U jednom trenutku su mi i suze izdajnički krenule niz lice, priznajem. U trenutku kada sam začula ime svoje nekada male djevojčice i tekst 'sada vas po prvi puta oslovljavamo titulom doktor i vaše je pravo od ovoga trenutka prepisivati lijekove i terapije'. Trenutak kada se čitala Hipokratova zakletva. Trenutak kada je okrunjena za plodove šestogodišnje predanosti i odricanja, napisala je Pišek i dodala: - Sve što mogu reći jest, ne usudim se osjećati nimalo zaslužno, već sam u čudu - znajući da sam bila klinka, nesvjesna svega kada sam je prvi puta držala u rukama - da je došla do ovog trenutka. Da smo uspjele unatoč mojoj nezrelosti i svemu što nas je pokušalo unazaditi i skrenuti s pravog puta. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Nikolina je Hanu dobila u vezi s voditeljem i novinarom Markom Cigojem, dok je u braku s pokojnim Vidojem Ristovićem dobila Unu Sofiju. 

 

Romantika između Nikoline Pišek i Marka Cigoja trajala je samo nekoliko godina, a Nikolina je u 21. godini rodila Hanu.
Malo ljudi zna da ona zapravo ima dva imena – Hana Leonarda, a Nikolina je jednom prilikom objasnila kako su ona i njezina sestrica Una Sofia dobile imena.

- Moja starija kći Hana Leonarda također ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom kćerkom bila sam malo neodlučna.Una mi se sviđalo još ranije, jer sam odmah poslije prvog djeteta htjela dati to ime drugoj kćeri, ako bude, imala još jednu, otkrila je svojedobno Nikolina. 

VIDEO Šerbedžija dobio 'škakljivo' pitanje o Tomu Cruiseu, pa otkrio nepoznat detalj o Nemogućoj misiji

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mlečanka
Mlečanka
19:24 18.07.2023.

Roma Caput Mundi ❤

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije