čestitke se nižu

Nina Badrić slavi 49. rođendan! Pokazala dekolte i liniju u haljini u kojoj će danas nastupati na Peristilu

Nina Badrić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
04.07.2021.
u 15:05

Nina je za tu priliku odabrala posebnu haljinu domaćeg brenda eNVy Room, čije kreacije obožavaju i mnoge druge domaće zvijezde. Prekrasna bijela haljina sirena kroja joj odlično pristaje i naglašava dekolte.

Pjevačica Nina Badrić danas ima razloga za slavlje. Naime, napunila je 49 godina, a na svoj rođendan održat će i koncert na Peristilu. Nina je za tu priliku odabrala posebnu haljinu domaćeg brenda eNVy Room, čije kreacije obožavaju i mnoge druge domaće zvijezde. Prekrasna bijela haljina sirena kroja joj odlično pristaje i naglašava dekolte. 

"Danas je moj rođendan i ništa mi neće ovaj dan pokvariti. Haljinu imam, vidimo se na Peristilu", stoji uz fotografije koje je Badrić podijelila. Nini su čestitke povodom rođendana uputili pratitelji, ali i brojni kolege i prijatelji među kojima su  Maja Šuput, Lana Klingor, Marko Grubnić, Marijana Batinić, Albina Grčić, Žanamari Perčić, ali i mnogi drugi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Podsjetimo, obožavatelji pjevačice Nine Badrić primjećuju kako u zadnje vrijeme sve bolje izgleda,a čini se da to može, između ostalog , zahvaliti i velikoj promjeni koju je napravila u svom životu. Naime, Nina već neko vrijeme ne jede meso, a zbog toga kaže da se osjeća odlično i nije umorna.  ''Pa to mi je prirodno nekako došlo. Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti  komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože'', kazala je pjevačica za Novu TV

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije