komentari ne staju

Nives Celzijus (40) pozirala u badiću koji je jedva obuzdao njene obline: 'Predivno tijelo'

Foto: Instagram
1/9
13.07.2022.
u 15:00

Nives je pozirala u bikiniju zelene boje koji je jedva obuzdao njene obline. Ležala je na podu s rukama iznad glave, te senzualno gledala u kameru.

Influencerica, spisateljica i pjevačica Nives Celzijus (40) na svojem je Instagram profilu podijelila je novu vruću fotografiju. Nives je pozirala u bikiniju zelene boje koji je jedva obuzdao njene obline. Ležala je na podu s rukama iznad glave, te senzualno gledala u kameru. 

- Trebam li reći da mi je bikini najdraži odjevni predmet?! - napisala je u opisu fotografije. 

 

Za manje od 24 sata fotku je lajkalo više od 6.000 ljudi, a pratitelji u komentarima nisu prestali hvaliti pjevačicu i spisateljicu. 
"Prelijepa", "Wow", "Predivno tijelo", "Seksi ljepotica" samo su neki od komentara koje su pisali.

Inače, Nives sa svojih skoro 450.000 pratitelja često dijeli različite događaje u svom životu. Tako je nedavno s pratiteljima podijelila da se nalazi na kratkom odmoru u Crikvenici gdje su brojni pratitelji primijetili da je influencerica dobro pocrvenjela. - Ja crvena! A kako ste vi? - napisala je Nives pokraj fotografije.  "Auu, bit će guljenja", "Trebat će aloe vera gel i jogurt", "Mislim da si malo izgorjela", "Bila ti crvena ili bilo kakva uvijek si lijepa, zgodna" - nizali su se komentari.  Prije toga svoje je pratitelje oduševila golišavim izdanjem. Pozirala je na balkonu u malom crnom bikiniji koji je jedva obuzdao njezine bujne obline, a brojni pratitelji oduševljeni su njezinom tetovažom maslinove grančice koju je napravila početkom godine.

VIDEO Siniša Vuco pokazao kako se sa suprugom zabavljao na koncertu grupe Guns'N'Roses

Ključne riječi

Komentara 4

JO
jocoudriga
15:34 13.07.2022.

Po koji puta već gledamo olinjalu reprizu o "predivnom tijelu"?

PR
prajdali100
15:22 13.07.2022.

Članci o ovoj osobi su suvišni i postaju degutantni.Koga interesiraju njene " obline"?

RA
RadagastovBrat
15:38 13.07.2022.

Jel među komentarima itko napisao "tisno"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije