Večera za 5 na selu

Novu sezonu otvorila je operna pjevačica Sanja: Okus predjela bolji je od načina na koji je servirano

Foto: RTL
1/5
28.08.2023.
u 19:38

Sanja Toth (57) operna je solistica i rođena je Osječanka i za svoju je večeru dobila 38 bodova

Novu sezonu 'Večere za 5 na selu' otvorili su simpatični kandidati iz Osijeka i okolice. Sanja Toth (57) operna je solistica i rođena je Osječanka, a za sebe kaže da je veliko dijete, uvijek optimistična i voli se puno smijati. Od 1987. radi u Hrvatskom narodnom kazalištu i prvakinja je Opere HNK, a osim u operama, igra i u mjuziklima, operetama i dramskim predstavama, a pjevala je i u rock bendovima! Sanja kaže da joj je najdraži hobi odmaranje, a u svom poslu najviše voli fleksibilnost radnog vremena.

Prije 11 godina sudjelovala je u 'Večeri za 5', a sad ima veliku želju sve ponoviti i upravo je ona svojim jelima otvorila tjedan kuhanja u Osijeku i okolici. Njezini gosti i ovotjedni natjecatelji su voditelj skladišta Dejan, umirovljenica Jadranka, kućanica Miroslava i kozmetičarka Ivana. Njezino predjelo je nosilo naziv Fino, glavno jelo Finije, a desert Najfinije i za sve što je stavila pred svoje goste dobila je visoke ocjene te je ukupno za svoju večeru dobila 38 bodova. Za predjelo je pripremila nekoliko pašteta, a Jadranka je rekla kako joj je bio bolji okus predjela nego način na koji je predjelo servirano.

Ivanu je oduševilo predjelo i jako joj je bilo ukusno. Goste je iznenadilo kad im je rekla da je operna pjevačica, a njezini su gosti rekli kako je bila jako srdačna domaćica. Glavno jelo bile su pohane lazanje servirane uz salatu i Ivani Miroslavi se jako svidjelo glavo jelo i rekle su kako nisu imale nikakvu zamjerku. Sanja je priznala kako je glavno jelo pripremila prvi put večeras, a Ivana je dodala kako će tražiti recept za salatu od cvjetače jer joj se jako svidjela.

Desert je bila torta s jagodama i mascarponeom, a domaćica je priznala kako joj se torta nije dovoljno ohladila i stisnula. Gostima je desert bio osvježavajući i Sanja je dobila pohvale za kolač iako domaćica nije bila zadovoljna kako je torta ispala. 
- Ovako nešto fino nisam dugo pojela. Što imam zamjeriti što se krema nije stisnula, bitno da je fino - rekla je Ivana. Sutra za svoje gošće kuha Dejan. 

VIDEO Rene Bitorajac se obrušio na Bišćana i Vidu: Ovo je izdaja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije