VUČIĆEVI SURADNICI

Otkriveno kome je trebala pjevati na privatnoj zabavi u Srbiji, o njoj se raspričala i kontroverzna voditeljica

Zagreb: Severina odlazi s Općinskog suda te se obratila medijima
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/8
29.08.2024.
u 10:13

Kako pišu srpski mediji, na proslavi na kojoj je trebala pjevati Severina, većina uzvanika bili su pripadnici SNS-a, odnosno Srpske napredne stranke. Također navode da je Suzana Vasiljević, savjetnica predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koja je bila među uzvanicima, urgirala da se Severina pusti s granice, odnosno da uđe u zemlju.

Nakon što je Severina Vučković u ponedjeljak zadržana na granici sa Srbijom zbog navodnih "spornih izjava", a kasnije i puštena, pjevačica nije htjela ući u Srbiju, nego je rekla da u tu zemlju "neće ići dok u njoj vlada nedemokratski režim". Sada je otkriveno i kome je trebala pjevati na privatnoj zabavi u Beogradu. Kako doznaje Direktno.rs, pjevačica se zaputila na privatnu proslavu Dragana Ruvarca. Dragan Ruvarac direktor je kompanije "Stefial", a srpski mediji nazivaju ga "SNS graditeljem" zbog toga što je nelegalno gradio građevinski kompleks u beogradskoj općini Vračar zajedno s bivšim nogometašem i trenerom Crvene zvezde Dejanom Stankovićem. Kako pišu srpski mediji, na proslavi na kojoj je trebala pjevati Severina pripadnici SNS-a odnosno Srpske napredne stranke bili su većina uzvanika. Također navode da je Suzana Vasiljević, savjetnica predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koja je bila među uzvanicima, urgirala da se Severina pusti s granice, odnosno da uđe u zemlju. O Severini je za srpske medije progovorila i kontroverzna voditeljica Jovana Jeremić.

''Vidjela sam sve, sve mi jasno, da. To komentiram na dvojak način. Prvo, smatram da sam uvijek za neko srednje rješenje i neću napasti Severinu kao što to radi većina njih. Postavit ću se objektivno. Znači, ako je to bila redovna procedura, kao što jest, kao što je i Ivica Dačić rekao, to je u redu. Ne znam što se događalo tamo. Ali jedna stvar je sigurna. Srbija nije zemlja koja bi pokazivala svoju jačinu tako što bi maltretirala nekog. Tako da sam sigurna da Severina nije maltretirana u tom zadržavanju na granici. Ako je to redovna procedura, to je okej'', rekla je za Telegraf.rs.

VEZANI ČLANCI

''Ali, isto tako, ne treba ni nju sotonizirati kako to rade neki ljudi jer to je kontraproduktivno i za samog Aleksandra Vučića. Ispada da je neki tiranin, ispada neki despot koji sad maltretira hrvatsku pjevačicu, što nije istina. Aleksandar Vučić nije takav. On je tip koji je prvo dobar čovjek, a drugo je jedan veliki, prije svega, demokrat u srcu. On je toliko mekog srca da nekad i pretjeruje što je toliko mekan, iskreno da ti kažem. I što dopušta nekim ljudima da se ponašaju onako kako se ponašaju. Ali ovo sada, sve što je napravljeno, meni se to ne sviđa. Generalno mislim da je to kontraproduktivno za Vučića i čak i oni koji se javljaju u medijima da ga brane tako što napadaju Severinu, mislim da mu prave kontrauslugu. To je jednostavno moje mišljenje, ja to neću napraviti. Ja ću Severinu s jedne strane zaštititi, ako je ona u pravu'', dodala je.

GALERIJA: Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

Zagreb: Severina odlazi s Općinskog suda te se obratila medijima
1/13

''A s druge strane, Severina mora znati da su procedure – procedure, to bi važilo i za nju i za mene i za svakog. A s druge strane, ako su joj postavili ta pitanja za koja ona tvrdi da su ih postavili, to nije okej. Mislim, ja ne znam što se događalo, ali jednostavno se trudim biti objektivna. Jedno je sigurno, ona je majka Srbina, ona je žena Srbina. Ona je čak i u snimci koja je poznata, po kojoj se ona proslavila, snimka s jahte, koju ja poštujem, uopće ne gledam to negativno... S te strane, zato što je to što je Severina pokazala u svojoj snimci za odrasle naučna fantastika za većinu žena i muškaraca. Tako da i to ima svoju umjetničku vrijednost, pritom nisam uopće ironična kada to pričam.

Tako da Severina mora znati jednu stvar, da su Srbi obilježili njen život, i da ne treba pljuvati po Srbiji. Ali, ne trebamo ni mi sotonizirati nju. Znači, trebamo biti objektivni. I ja se ovako objektivno najviše trudim pridonijeti svojoj državi, jer Srbija je zemlja svih, i tkogod nije napravio karijeru u Beogradu, i u Srbiji, nije napravio karijeru. Znači, mi moramo imati otvorena vrata za sve izvođače. Onima koji pričaju ružno o nama, ne trebamo dozvoljavati koncerte tako lako u arenama, ali ne trebamo ih ni maltretirati na granicama. To je kontraproduktivno za našu zemlju, pa onda ne odajemo dojam demokratske zemlje, što mi zaista jesmo'', zaključila je za Telegraf.rs.

 

 

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Komentara 2

PO
Poletarac101
10:24 29.08.2024.

Niste nikoga toliko nahvalili ko ove u članku,jedan bolji od drugog...Divotaaa

DU
Deleted user
11:26 29.08.2024.

di će suza, nego na oko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije