Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na tribinama

Ova atraktivna crnka majka je našeg vatrenog, a od 2018. nosi i posebnu titulu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
25.06.2024.
u 08:41

Manuelu je domaća javnost pobliže upoznala 2018., kada je također bodrila svog sina Dominika na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Zbog atraktivnog i mladolikog izgleda te guste crne kose nju su tada mediji proglasili i najljepšom mamom prvenstva.

Iako će sinoćnji rezultat izabranici Zlatka Dalića htjeti što prije zaboraviti, u pamćenju će im ostati nevjerojatna podrška hrvatskih navijača s tribina Red Bull Arene u Leipzigu. Stadion je bio prekriven crveno-bijelim kvadratićima, a u moru identičnih dresova istaknula se jedna crnokosa dama u onom zelenom. Naravno, riječ je o Manueli Skoblar, majci vratara naše reprezentacije Dominika Livakovića.  

Manuelu je domaća javnost pobliže upoznala 2018. kada je bodrila svog sina i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Zbog atraktivnog i mladolikog izgleda te guste crne kose mediji su je tada proglasili najljepšom mamom prvenstva. Šest godina kasnije Skoblar ponovno blista na tribinama, između ostalog, i zbog fluorescentno zelenog dresa i crne bob frizure koja je već postala njen zaštitni znak, a na očima je nosila velike tamne sunčane naočale.

GALERIJA: Zgodna majka Dominika Livakovića plijenila poglede na vjenčanju, nekima je zapela za oko još 2018. godine

1/4

Samozatajna Manuela jednog od naših najboljih nogometnih vratara dobila je 1995. u braku s bivšim državnim tajnikom Zdravkom Livakovićem. Danas je u braku sa zadarskim poduzetnikom Krešom Dijanom, s kojim ima troje djece.

Inače, Manuela je u rodu s kultnim napadačem jugoslavenske reprezentacije Josipom Skoblarom koji je nakon igračke karijere krenuo i u onu trenersku te ostvario uspjeh i kao trener Hajduka, a danas u Zadru vodi popularnu obiteljsku konobu.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Dominik Livaković prije dvije godine uplovio je u bračnu luku sa svojom odabranicom Helenom Matić. Bračne zavjete novopečeni supružnici izmijenili su u zadarskoj katedrali svete Stošije, a potom su se sa svojim gostima uputili u luksuzni Falkensteiner resort Punta Skala u Petrčanima. Među gostima bile su brojne poznate osobe iz javnog života, a posebnu pozornost privukla je i Livakovićeva majka Manuela Skoblar.

Mladoženjina majka stigla je u elegantnoj bež haljini koja je naglasila njezine vitke noge, a na nogama je imala profinjene crne štikle koje je uskladila s torbom u istoj boji s potpisom brenda Red Valentino.

Na zadarsko vjenčanje Livakovića i njegove odabranice stigli su i kolege iz reprezentacije, a atmosferom sa slavlja pohvalio se i Luka Modrić koji je na svom Instagram Storyju objavio fotografiju sa suigračima. Modrić je tako otkrio da se odlično zabavljao u društvu Šime Vrsaljka, Domagoja Vide i Danijela Subašića. "Bagudine reunited", napisao je Modrić u opisu fotografije na kojoj je pozirao sa zapaljenom kubankom, dok je Vida nazdravljao uz čašicu žestokog pića. Brojne goste zabavljali su Saša Matić i Petar Grašo.

VIDEO: Gudački orkestar uz vodstvo Mateja Meštrovića zasvirao u splitskoj zračnoj luci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije