dobili su i bebu

Oženio se glumac Andrija Milošević, tajno je sklopio brak s kolegicom koja je otkrila sve detalje

Zagreb: Andrija Miloševi? s predstavom Zlatni lan?i? od bižuterije gostovao u Vidri
Foto:
1/9
11.05.2023.
u 10:43

Iako su ih mnogi mediji u regiji već nazivali supružnicima, oni se nikada do sada nisu izjasnili po tom pitanju niti su potvrdili da su uplovili u bračnu luku.

Crnogorski glumac i televizijski voditelj Andrija Milošević (44) i supruga Aleksandra Tomić (40) otkrili su u emisiji kod glumice Seke Sablić 'Uz kafu sa' da su se službeno vjenčali. Iako su ih mnogi mediji u regiji već nazivali supružnicima, oni se nikada do sada nisu izjasnili po tom pitanju niti su potvrdili da su se rekli sudbonosno 'da'. 

- Vjenčali smo se u crkvi 1. veljače 2022. godine, 25 dana prije nego što je Relja došao na svijet. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo s nama - otkrila je njegova supruga Aleksandra u emisiji, tvrde srpski mediji, a Milošević je u svom stilu šaljivo dodao kako su to učinili da dijete ne bude bez oca. 

 Uoči porođaja Aleksandra je za srpske medije objasnila kako su odabrali ovo ime.

- Nismo krili spol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu izvještavati javnost o svim detaljima. Čekamo sina, Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih prijatelja, Stevan, s kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još ljepše - ispričala je Aleksandra za medije tada. 
Par je prije braka u vezi bio  već 10 godina. Odlično se slažu, a Andrija je ranije na pitanje o uplovljavanju u bračnu luku rekao je da kad bude, bit će. "U našem odnosu nema nekog zatezanja. Najvažnije je biti jednostavan, i u poslu, i u životu", opisao je glumac njihov odnos za srpske medije.

Andrija je domaćoj publici poznat po ulozi u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka' na svojim društvenim mrežama često objavljuje videozapise u kojima priča šale te tako nasmijava svoje pratitelje.

VIDEO Let 3 nastupili u noćnom klubu u Liverpoolu i izazvali potpuni delirij, nosili prozirne haljine kao na Dori

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije