ZDRAVSTVENI PROBLEMI

Pjevač grupe Riblja čorba je na respiratoru: Stanje mu se pogoršalo, operacija nije moguća

Beograd: Koncert Riblje čorbe i prijatelja u čast Miše Aleksića na stadionu Tasmajdan
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/5
23.08.2024.
u 19:22

Zbog problema s plućima pjevač je prije tri dana zadržan na liječenju u bolnici u Ljubljani i tada je menadžer grupe rekao kako mu je dijagnosticirana jaka upala pluća.

Frontmen grupe Riblja čorba Bora Čorba nalazi se u bolnici u Ljubljani i zdravstveno stanje mu se pogoršalo, izvijestio je Blic.  "Stanje Bore Đorđevića se pogoršalo, na respiratoru je i nije moguće napraviti nikakvu operaciju", rekao je Bane Obradović, menadžer grupe "Riblja čorba". Zbog problema s plućima pjevač je prije tri dana zadržan na liječenju u bolnici u Ljubljani i tada je menadžer grupe rekao kako mu je dijagnosticirana jaka upala pluća. Na službenoj Facebook stranici grupa je tada objavila i priopćenje o njegovom zdravstvenom stanju. 

"Dragi prijatelji, uslijed narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su liječnici zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća, kao i pogoršanja s kroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvijek, pobijedit ćemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima", napisali su. Pjevač je nedavno rekao kako mu je supruga velika podrška i kako ga je spasilo što je došao u Sloveniju.

"Vjerojatno bih umro negdje putem da nisam došao u Sloveniju jer sam bio previše divlji. I to ima dobrih strana, ali malo sam pretjerao. To sam shvatio kada su mi neki dijelovi prestali raditi, a rezervnih nije bilo. Nisam odmah reagirao, opustio sam se. Čovjek prvo pomisli: "Gurat ću dokle god mogu", uopće se ne brine. Sada znam pored koga sam i tko me voli i da ima smisla truditi se da traje što duže, pa će i ta ljubav trajati", izjavio je nedavno Bora.

VIDEO Mrle o zdravstvenim problemima: 'Tajio sam to, moram na operaciju'

 

Komentara 47

Avatar R2D2
R2D2
19:31 23.08.2024.

Deklarirani tschetnik dobiva srcedrapateljni članak na ovom portalu. No Thompsona nemilice gazite. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

ZZ
Zo-ZG
19:43 23.08.2024.

O tom čovjeku u Hrvatskoj se ne bi trebao posvetiti niti jedan redak. Devedesetih je o nama govorio sve najgore.

LL
lijepa_li si
19:42 23.08.2024.

...ostani đubre do kraja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije