Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga osoba

Pjevačica iz Rijeke nedavno je otkrila kako je izgubila 50 kg, a sada je pokazala novu transformaciju

Zagreb: Pjeva?ica Martina Vrbos popila kavu na Cvjetnom trgu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
06.12.2022.
u 18:50

Martina Vrbos je svoju pjevačku karijeru počela u riječkoj grupi Putokazi, a javnost je pamti i po sudjelovanju u reality showu Survivor te voditeljskom angažmanu na glazbenom kanalu MTV Adria.

Riječka pjevačica Martina Vrbos (38) prije nekoliko godina povukla se iz javnosti kako bi se  posvetila obiteljskom životu. Zbog ljubavi se preselila u Beograd gdje živi s mužem Bogoljubom Vidakovićem, za kojeg se udala 2016., te imaju sina Kostu i kćer Milu. Martina je svoju pjevačku karijeru počela u riječkoj grupi Putokazi, a javnost je pamti i po sudjelovanju u reality showu Survivor te voditeljskom angažmanu na glazbenom kanalu MTV Adria.

Glazbom se Martina i dalje aktivno bavi i često nastupa, a sinoć je sve iznenadilo i transformacijom imidža kada se u Beogradu pojavila na predstavljanju projekta "321 Srbija". Na ovom događanju Martina je pjevala i pokazala kako se iz plavuše transformirala u crnku. Nedavno je ove godine Martina u emisiji ''Ami G Show" progovorila o borbi s kilogramima i otkrila da je uspjela smršavjeti čak 50 kilograma.

05, December, 2022, Belgrade - The presentation of the project of national importance 321 Serbia, under the auspices of the Chamber of Commerce of Serbia, the Tourist Organization of Serbia and the Ministry of Tourism and Youth, was held at the Hyatt Regency Hotel. Martina Vrbos. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 05, decembar, 2022, Beograd - Predstavljanje projekta od nacionalnog znacaja 321 Srbija, pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije, Turisticke organizacije Srbije i Ministarstva za turizam i omladinu odrzano je u hotelu Hyatt Regency. Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel

 -Imala sam 120 kilograma. Možete li da zamislite kakav sam bila lik s takvom kilažom. Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me je promijenila. Za sedam mjeseci pala sam na 68 kilograma, ispravila sam zube, operirala sam grudi, jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna - izjavila je tada. Pet godina je i izbivala s glazbene scene, a prošle godine je u IN Magazinu objasnila zašto je nije bilo.

- Vizualno nisam bila zadovoljna i htjela sam što više dovesti sebe u red kad se vratim. Dobra muzika je bila kod mene u drugom planu samo zbog toga što ja kažem ili kako izgledam, onda su mi znali suradnici reći - možda ti je bolje da šutiš nekada - rekla je tada. 

VIDEO Junak utakmice Dominik Livaković u braku je s lijepom Helenom, ali ljubav nije bila na prvi pogled

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Moodleen
Moodleen
20:07 06.12.2022.

Kaj mislite jel bi hartija ovu uopće spomenula da živi npr. sa Šandorom u Budimpešti, sa Janezom u Ptuju... ali njihov smrdograd.... Pa mora se, ne? Ipak je plaća u zapadnoturskoj valuti. Ili možda nije?

PA
pan-am
19:08 06.12.2022.

Prodajem drva za ogrijev!!! Cijena na upit!!!

SH
shuljic50
19:42 06.12.2022.

Prodajem Brodske Prevrtače..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije