nakon sudara

Sin Angeline Jolie i Brada Pitta doživio nesreću i završio u bolnici

Angelina Jolie
Foto: REUTERS
1/9
31.07.2024.
u 06:40

Izvori tvrde da je Pax Thien Jolie-Pitt već pušten kući, samo nekoliko sati nakon što se električnim biciklom zabio u automobil u Los Angelesu.

Pax Thien Jolie-Pitt, 20-godišnji usvojeni sin bivšeg holivudskog para, Angeline Jolie i Brada Pitta, hospitaliziran je nakon što je u prometnoj nesreći pretrpio povredu glave, izvještava britanski Daily Mail. Naime, Pax je vozio svoj električni bicikl u Los Angelesu te se u jednom trenutku zabio u stražnji dio automobila. Policija i članovi hitne pomoći odvezli su ga u bolnicu nakon što se požalio na bol u glavi, tim više što u trenutku sudara nije nosio zaštitnu kacigu.

Nesreća se dogodila poslijepodne, oko 17 sati, u najprometnije doba na ulici Los Feliz. Prema prisutnim policijskim službenicima, Pax je vozio prema raskrižju kada se biciklom zabio u stražnji dio automobila koji se već zaustavio zbog crvenog svjetla na semaforu. Vozač je odmah izašao iz automobila kako bi provjerio ozlijeđenog Paxa, koji se osim ozljede glave požalio i na bolove u kuku. 

GALERIJA: FOTO Zlatko Dalić bio je jedan od mnogih poznatih na koncertu u čast Oliveru

Angelina Jolie
1/24

Nakon odlaska u bolnicu, izvori za TMZ ottkrili su da je Paxovo stanje stabilno, iako se njegova točna dijagnoza još uvijek ne zna. Također tvrde da je Jolie-Pitt pušten kući već u ponedjeljak navečer, samo nekoliko sati nakon nesreće. Posljednjih mjeseci Paxa se često moglo vidjeti kako po Los Angelesu vozi svoj 3000 dolara vrijedno električno vozilo, premda se ne zna je li to isti bicikl na kojem je doživio sudar. Ni u tim prilikama sin Angeline Jolie i Brada Pitta na glavi nije imao zaštitu. 

Podsjetimo, usvojeni sinovi Pax Thien Jolie-Pitt, dvije godine stariji Maddox te usvojena 19-godišnja kći Zahara odbacili su oca Brada. Naime, napori da se holivudski glumac izbori zajedničko skrbništvo nad šestero djecom s bivšom suprugom, prerasli su u tužnu, sedmogodišnju sudsku borbu. 

VEZANI ČLANCI:

Odvjetnici Angeline Jolie uspješno su blokirali svaki njegov pokušaj podijeliti skrb za djecu. Htio je provoditi više vremena sa sinovima i kćerima, neovisno o tome što više nije u braku s njihovoj majkom. Međutim, kad bi propali pokušaji blokiranja njegovih zahtjeva, taktika Angeline Jolie bila je odugovlačenje ionako najdužeg holivudskog sudskog natezanja zbog skrbništva nad djecom.

Usvojeni sinovi su, nakon što su postali punoljetni, odbacili Brada. Kćer Zahara je u studenom 2023., nakon što je postala studentica koledža Spelman u Atalanti i primljena u sestrinstvo Alpha Kappa Alpha, na predstavljanju novih članica izjavila da se preziva samo Jolie, piše The Independent. Vjeruje se da je djevojka, koju majka sve više uključuje u aktivizam pa ju je, tako, odvela na sastanak u Kongres - ocu slomila srce. Baš zato nije iznenadila njegova nedavna odluka odustati od uzaludne borbe i prepustiti Angelini puno skrbništvo zbog kojeg se tako dugo borila.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije