Uživa sa suprugom

Poznati hollywoodski glumac odmara se u Istri, a obožavatelj je otkrio da je u Hrvatskoj: Razgovarali smo 15 minuta

Foto: Instagram
1/6
13.07.2022.
u 13:15

McConaughey u Istri je boravio u poznatom hotelu u Balama gdje ga je susreo i Marin Tomičić te je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s poznatim glumcem

Turistička ponuda naše zemlje iz godine u godinu je sve primamljivija svjetski poznatim osobama, a ovo ljeto već se stvorila poveća lista slavnih koji odmaraju na potezu od Istre do Dubrovniku. Vijest da je obitelj Beckham rođendan svoje kćeri Harper proslavila na Lopudu, gdje su se nastavili odmarati u društvu prijatelja, obišla je svijet, baš kao što su i svi važni svjetski mediji prenijeli informaciju kako je zvijezda Hollywooda Kevin Spacey na poziv redatelja Jakova Sedlara uživao na Hvaru i Braču.

Ovom popisu slavnih pridružujemo i ime glumca Matthewa McConaugheya koji boravi u Istri. McConaughey je u Istri boravio u poznatom hotelu u Balama gdje ga je susreo i Marin Tomičić te je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s poznatim glumcem. U razgovoru za Novu TV Marin je otkrio kako je u tom hotelu slavio rođendan i u jednom trenutku je prepoznao McConaugheya te ga zamolio za fotografiju.

 

 

Ispričao mu je kako slavi rođendan, a ljubazni glumac mu je čestitao, pitao ga je koji rođendan slavi, čime se bavi i upoznao ga je sa svojom suprugom.

– Razgovarali smo nekih 15 minuta i bilo mi je to super iskustvo i do tri ujutro nisam mogao doći k sebi i slao sam poruke svim prijateljima – uzbuđeno je Marin ispričao za Novu TV. 

VIDEO Putinova navodna ljubavnica je trudna, a njegova reakcija kada je doznao spol mnoge je iznenadila

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
13:40 13.07.2022.

Dakle dno dna! Marine jadniče, jesi li mu predložio da ti učini čast i po*evi ti ženu?

GA
Galore
14:33 13.07.2022.

Pomisliš da se radi o djetetu ,kad ono klipan od 30 g. Matthew je dobar glumac,a ti si tetkica.

OS
orsonov.svijet
14:32 13.07.2022.

Stvarno dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije