nastupala na koncertu

Rijetko u javnosti viđamo našu pjevačicu nakon raspada hit grupe iz '90-ih, okrenula se vjeri

Šibenik: Gibonni i Ivana Husar nastupili na rivi pred nekoliko tisu?a obožavatelja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/14
03.11.2023.
u 13:40

Na koncertu su pjevali brojni domaći glazbenici kao što su Jacques Houdek, Mladen Grdović, Boris Novković, Jasna Zlokić i mnogi drugi, a počast je Ivčiću odala i Ivana Husar Mlinac koju nemam prilike često vidjeti u javnosti otkako se raspala grupa 'Divas'.

Koncert u sjećanje na Tomislava Ivčića pod nazivom "Tomislav Ivčić - 30 godina nakon"održan je u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Na koncertu su pjevali brojni domaći glazbenici kao što su Jacques Houdek, Mladen Grdović, Boris Novković, Jasna Zlokić i mnogi drugi, a počast je Ivčiću odala i Ivana Husar Mlinac koju nemam prilike često vidjeti u javnosti otkako se raspala grupa Divas. Ivana se kao i njena sestra Marija Husar Rimac okrenula vjeri, a danas s Martinom Tomčić drži školu pjevanja Husar&Tomčić. Često je gost i na duhovnim glazbenim koncertima kao što je 'Progledaj srcem'.

02.11.2023., Zagreb - U Koncdertnoj dvorani Vatroslav Lisinski odrzan je koncert u sjecanje na Tomislava Ivcica pod nazivom "Tomislav Ivcic - 30 godina nakon". Ivana Husar Mlinac Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regović / PIXSELL

Iako više ne pjeva s njom u grupi 'Divas' ostala je bliska sa svojom sestrom Marijom. O odnosu su govorile ranije. 
''Bratići se super slažu, dobra je razlika. Moja djeca sad su već velika i samostalna tako da u njima vide svoje uzore i moram priznati da su dobri babysitteri, jako se vole družiti sa svojim mlađim bratićima, to je uvijek opće veselje kad smo zajedno tako da je to zasad lijepo druženje i lijepi su to odnosi'' kazala je Ivana Husar jednom prilikom te dodala da imaju male probleme s uzrastima jer se Ivanini sinovi Andrej i Toma baš ne žele družiti.

VEZANI ČLANCI:

"Malo imamo probleme s uzrastima, miješana nam je skupina pa ne znam kako bi to funkcioniralo ,ali tko zna. Možda se okupe, ne znam, u nekom sportu ili nekoj disciplini gdje to neće biti važno", prokomentirala je situaciju i nastavila: 

GALERIJA 'Tomislav Ivčić - 30 godina nakon', emotivni glazbeni spektakl u Lisinskom u čast Tomislavu Ivčiću

Šibenik: Gibonni i Ivana Husar nastupili na rivi pred nekoliko tisu?a obožavatelja
1/12

''Zapravo su jako slični meni i Mariji kada smo bile u toj dobi, stalno se svađaju. Tako da moj i Marijin odnos nije uvijek bio idiličan, imale smo mi svoje faze zbližavanja, svoje faze svađanja, ali ja mislim da je to potpuno normalno i zdravo, ali ja se stvarno nadam da će jednog dana imati lijep odnos kakav imamo Marija i ja", zaključila je. 
 

VIDEO Janica Kostelić u  šetnji s djecom na Jarunu

Komentara 2

DU
Deleted user
15:55 03.11.2023.

Ivane ima u javnosti itekako.. Često nastupa na duhovnim koncertima i na Laudato tv

Avatar adisan
adisan
11:16 04.11.2023.

Zato i je napumpala usta, to je jako važno za duhovni život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije