na instagramu

Severina pokazala kako trenira te otkrila: 'Što se mene tiče, ja ne bih vježbala, al' moram'

Foto: Instagram
1/18
01.08.2024.
u 17:00

Severina je podijelila fotografije iz teretane na kojima je pozirala u bijelom kompletu te sportskim tenisicama i pokazala kako izvodi neke vježbe.

Pjevačica Severina (52) vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje dijeli različite aspekte svog života. Nastupi, obiteljska druženja, druženja s prijateljima te dogodovštine s putovanja, samo su neke teme njezinih objava, a ovoga puta pokazala je kako to izgleda kada trenira te otkrila tko je razlog njezinog održavanja forme. Severina je podijelila fotografije iz teretane na kojima je pozirala u bijelom kompletu te sportskim tenisicama i pokazala kako izvodi neke vježbe.  "Što se mene tiče, ja ne bih vježbala, al' moram zbog Severine", napisala je pored. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo, Severina je nedavno otkrila kako uživa na otočiću Vrniku kraj Korčule. Pozirala je u badiću sa šeširom na glavi. "Šešir tijelo čuva", napisala je pjevačica te dobila brojne komplimente. "Zato nema struje u Dalmaciji", "Evo zašto je cijeli internet u svijetu pao", "Savršeno izgledaš", "Svi vatrogasci hitno u Vrnik", neki su od komentara pratitelja ispod Severinine objave.

Severina se prije toga javila s iste destinacije, a društvo joj je pravio sin Aleksandar. Splićanka je već podijelila nekoliko fotografija s ovog bajkovitog bisera Jadrana, a onda je obožavatelje počastila objavom u društvu dvojice hrvatskih nogometnih reprezentativaca, Luke Modrića i Matea Kovačića. Nogometaši su spremno pozirali s pjevačicom i malenim Aleksandrom te su zajedničke slike ubrzo osvanule na Instagramu: 

- Dečki koji nas, osim na terenu, usrećuju svojom pojavom i van njega... Hvala, Luka i Mateo - napisala je Severina u opisu galerije fotografija nastale ispred jednog vrničkog restorana koji je posljednjih godina omiljena destinacija brojnih poznatih, pa tako i 52-godišnje glazbenice.

U komentarima objave ubrzo su se javili oduševljeni pratitelji: - "Imali su dečki sreće da su tebe i Alexa uhvatili za fotku", "Moćna ekipa", "Dobrodošli u klub", "Moji najdraži Hrvati - Seve, Luka i Mateo", "Legende", "Predivni svi", "Kako je sretan maleni" - neke su od reakcija na najnovije fotografije. 

Pjevačica je ranije javnost obavijestila da s obitelji i prijateljima ljetuje na otočiću Vrniku kraj Korčule. Na odmor se odlučila nakon nastupa u Crnoj Gori, a putem društvenih mreža objavila je fotografiju kojom je oduševila svoje pratitelje. Na najnovijoj fotografiji na Instagramu Severina u društvu svojeg sina Aleksandra sjedi pored mora na betonskom molu. U opisu fotografije napisala je: - Za mene - fotka ljeta - te priložila svoje uobičajene heštegove #volimštosevolimo i #ljubavseljubavljuvraća. U samo nekoliko sati od izlaska fotografija je prikupila gotovo 15 tisuća lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara.

 

FOTO Pogledajte odličnu atmosferu na trajektu Oliver

1/41

- "Uživaj. Zaslužila si draga Seve sa svojim lijepim djetetom", "Naša Seve Nacionale, zamantala si i mlade i stare", "Ko to more platit?", "Ne ljeta, desetljeća", "Jedina ljubav...naša djeca...", "Najveće bogatstvo koje se može imati.", "Ajme kako ste divni" - pljuštali su komplimenti na račun zajedničke fotografije majke i sina. 

Istovremeno, Modrić i Kovačić odmor od Europskog prvenstva odlučili su potražiti na Jadranu. Naime, nogometaši su stigli na otok Pelješac i pritom posjetili popularni restoran Gastro Mare u Kobašu. Tamo su se družili s uglednim chefom Antom Bjelančićem, među gurmanima poznatim pod nadimkom 'Bjelko'.

 

VIDEO Oženio se Matija Cvek

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije