pjevačica

Sjećate li je se? Oduševila je u popularnom showu, a sada su članovi njezine obitelji otkrili da je preminula

Foto: Youtube Screenshot
1/3
03.06.2024.
u 16:00

Emma je preminula u veljači na Valentinovo ove godine, a njezina obitelj i prijatelji sada su na svojim Facebook stranicama podijelili emotivnu objavu.

Bivša polufinalistica popularnog showa 'Britain's Got Talent' Emma Jones preminula je u 32. godini nakon borbe s opakom bolesti. Emma se pojavila u showu 2015. godine kada je oduševila stručni žiri s izvedbom opernog klasika “Ave Maria“. Emma je preminula u veljači na Valentinovo ove godine, a njezina obitelj i prijatelji sada su na svojim Facebook stranicama podijelili emotivnu objavu.

- Žao mi je što vam moram reći da je Emma Jones umrla. Umrla je na Valentinovo nakon što joj je dijagnosticiran rak. Liječnik misli da je počelo kao rak jajnika, ali onda se proširio na druge organe – istaknuli su, a njezin partner John Hastings potvrdio je tužnu vijest te dodao kako će mu nedostajati njezina 'osobnost, osmijeh i prekrasan glas'.
- Kao osoba bila je ljupka, svi su htjeli s njom družiti - prisjetio se za News and Star. 

Nakon što se pojavila u showu 'Britain's Got Talent' Emma je gostovala na lokalnim televizijama, a njezina izvedba "Ave Marie“ postala je viralna na društvenim mrežama. U emisiji u kojoj ju je prvi put izvela dobila je brojne komplimente žirija, a izvedba na YouTubeu ima velik broj klikova.

VIDEO Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije