i ne živi ovdje

Sjećate se njega? Našem poznatom voditelju 2007. se život okrenuo naopačke, a promijenio je i ime

ARHIVA - Vjenčanje Borisa Đurđevića i Medeje Možanić u crkvi sv. Franje Ksaverskog, 2006.
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/8
13.04.2023.
u 10:49

Ivicu Kovačevića mnogi znaju s malih ekrana, a on je nakon dobitka zelene karte na lutriji okrenuo svoj život naopačke i odselio u Ameriku. Od tada živi svoj američki san kao glumac

Ivica Kovačević, odnosno danas – Ivica Marc bivši je novinar popularne Svilanove emisije ‘Glamour Cafe’ te voditelj ‘Hrvatske uživo’, no danas živi svoj američki san. Prije više od desetljeća, točnije 16 godina, Kovačević je spakirao kofere i svoju sreću odlučio okušati ‘preko bare’. Tada je upisao studij glume u sklopu Maggie Flanagan studija.

Posljednji njegov filmski uspjeh je film 'Hustle' na Netflixu u kojemu glumi s Adamom Sandlerom i mladim NBA igračem Juanchom Hernangómezom. 

Za IN magazin je sada progovorio o tome je li bilo teško ostaviti obitelj i prijatelje u Hrvatskoj. 

- Jest, ali meni je trebala promjena, ja volim promjene. I trebali su mi novi izazovi i neke nove stvari, trebala mi je najviše širina, to me uzbuđivalo i veselilo - ispričao je Ivica. 

Ivica je glumio i s Radom Šerbedžijom što mu je bilo "ostvarenje dječačkog sna". 

- Ovo zadnje što sam radio s Adamom Sandlerom također me impresioniralo. I s njim je bio poseban užitak raditi jer je isto perfekcionist, a posebno me oduševilo to što jako puno improvizira - kazao je.

Dosad je među ostalim igrao i u hit seriji 'The Americans', 'The Power' (koju je producirao slavni reper 50 Cent), 'Billions', 'Jessica Jones', 'Succession te filmovima 'Deleted Scene' i 'Kavijar' (u kojem jednu od uloga igra Rade Šerbedžija).

U Hrvatskoj je prethodno glumio u predstavama 'Chicago' i 'Briljanteen', a u Americi ide i na radionice. No, kratko je živio i u Milanu gdje je radio kao model, a na lutriji je osvojio zelenu kartu koja mu je omogućila ostvarenje snova. U početku je u New Yorku radio kao instruktor fitnesa, a danas je suvlasnik nekoliko klubova na Manhattanu. Zbog svega, uzeo je ime prezime Marc.

– Amerikanci teško izgovaraju moje ime koje im se sviđa jer je egzotično, a prezime? To i ne pokušavaju. Marc je kratko slatko i internacionalno – otkrio nam je Ivica prije nekoliko godina. 

Redovito zato dolazi u Hrvatsku vidjeti obitelj i prijatelje, a volio bi, otkrio je jednom prilikom, glumiti na hrvatskom te napraviti neku američko-hrvatsku koprodukciju i dovesti američke producente kod nas.

VIDEO Duško Lokin otkrio da je prošle godine ostao bez supruge: 'Preminula je od korone, bila je zdrava'

Komentara 1

DE
Delboysiget
22:56 14.04.2023.

Gledao Hustle i nema ga i nema. Na Googleu nije medu Top 50 glumaca..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije