'još samo ova'

Tarikova Lejla pokazala kako uživa u ljetu na bazenu obiteljske vile

Lejla Filipović
Foto: Instagram screenshot
1/6
22.09.2020.
u 10:27

– Samo se ti slikaj i dalje, zgodna si, poručili su obožavatelji bivšoj misici

Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske i supruga voditelja i glumca Tarika Filipovića i dalje uživa u ljetu, a to je i pokazala na Instagramu fotografijom snimljenom na bazenu obiteljske vile u Rakovcima pokraj Poreča. 

"Još samo ova, obećavam", napisala je Lejla pokraj fotografije na kojoj uživa u ležaljci pokraj bazena.

"Samo se ti slikaj i dalje, zgodna si", poručili su obožavatelji bivšoj misici.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Filipovići su kamenu prizemnicu od 60-ak kvadrata u Rakovcima kupili 2008. godine. Okružena je zelenilom s mediteranskim raslinjem površine 750 četvornih metara. Lejka i Tarik tamo s djecom uživaju svakog ljeta. A koliko voditelj voli svoju suprugu, pokazao je nekoliko puta kada joj je sam komentirao fotografije. Nedavno ju je tako usporedio i sa Sofijom Vergarom.

Lejla Filipović
1/6

– Mi uvijek papagajski ponavljamo da je ljubav, poštovanje, razumijevanje i kompromis tajna uspjeha našeg braka. Ako se ljudi ne poštuju, ta ljubav koja mijenja oblike i pojavljuje se na ovaj ili onaj način s godinama urušava se domino-efektom – kazao je Tarik u intervjuu za Večernji list. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

KV
kvatri
12:18 22.09.2020.

Jel i ova spada u ugrožene?

Avatar rubinet
rubinet
13:10 22.09.2020.

Tako uživaju fetivi Istriani...

PI
Piksy
20:00 22.09.2020.

Kako ste fucking dosadni kad se uhvatite nekog..strasno..fucka mi se za lejlu i njezine objave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije