Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandra Rutović

Tko je nova Miss Srbije? Otac joj pucao na poznatog biznismena, a maćeha od nje starija samo 12 godina

Beograd: Aleksandra Rutović je izabrana za Miss Srbije 2024.
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/10
21.06.2024.
u 10:49

Odabrana je i nova Miss Srbije, a u medije su dospjele informacije o njezinu ocu i maćehi koja je svojevremeno također bila okrunjena titulom Miss Srbije...

Pobjednica izbora za Miss Srbiju 2024. godine jest Aleksandra Rutović. Ova 25-godišnjakinja u Beču je završila prema pisanjima medija Internacionalni turizam i hotelijerstvo, a zaposlena je kao agentica za nekretnine. No, ono što su domaći mediji uspjeli "iskopati" o ovoj lijepoj Srpkinji jest da je njezina maćeha svojevremeno bila misica. 

Riječ je o 37-godišnjoj Mirjani Božović Rutović koja se udala za Aleksandrina oca Željka Rutovića, inače jednog od rijetkih preživjelih aktera dokumentarnog filma "Vidimo se u Čitulji". Poznato je i to da je Mirjana studirala građevinu, a 2007. godine je predstavljala Srbiju na izboru za Miss svijeta u Kini. Tri godine nakon što se proslavila ušla je u reality show Farma, a nakon izlaska upoznala je Željka, Aleksandrina oca koji je inače od nje stariji čak 22 godine. 

Inače, poznato je da Rutović ima kriminalni dosje zato što je 22. ožujka 2017. godine u jednom beogradskom hotelu pucao u biznismena Predraga Rankovića Peconija i ranio ga u nogu. Presudom Višeg suda u Beogradu iz studenog 2023. godine Rutović je osuđen na godinu i 10 mjeseci zatvora.

 

FOTO Pogledajte kako izgleda Miss Srbije

Beograd: Aleksandra Rutović je izabrana za Miss Srbije 2024.
1/9

VEZANI ČLANCI:

 

Otac i maćeha Miss Srbije
Foto: facebook

 

U prvoj presudi, Rutović je Rankovića udario pištoljem po glavi i pucao mu u noge, a potom ga udarao čašama i bocama koje su bile na stolu po glavi. Unatoč 'lošem glasu' na kojem je bio Rutović, Mirjana se odlučila udati za njega, a u ožujku 2012. godine dobili su sina Ognjena.

 

 

VIDEO: Matej Meštrović javio se prije probe s gudačima milanske Scale

Komentara 2

PR
pravednik2
12:22 21.06.2024.

Da nije pobijedila, bilo bi opet pucanja.

LE
Levanto
12:08 21.06.2024.

Kome i zašto pišete o istočnim glupostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije