Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi imidž

Urednica i voditeljica emisije "Provjereno" promijenila frizuru

ivana paradžikovic
05.03.2010.
u 20:54

Nove kratke šiške lijepoj voditeljici odlično stoje. Cijele zime njezine vragolaste smeđe oči virile su kroz ‘okvir’ klasične bob frizure, no ovako mladenački otkrivene, izgledaju još zavodljivije

– Od moje frizure zanimljivije su nove priče koje smo imali u “Provjerenome” i gledatelji nas danas ne prestaju zvati u redakciju zbog dodatnih informacija. Zainteresirani su za sirovu prehranu koja je našim sugovornicama pomogla da obnove organizam nakon teških bolesti – profesionalno ozbiljno kazala nam je kratko Ivana Paradžiković (28) na upit o promjeni svoje fruzure s kojom je prekjučer zabljesnula pred kamerama emisije “Provjereno” Nove TV čija je ujedno urednica.

No koliko god ona službena bila, nekako s dolaskom proljeća nama je nemoguće ne zaigrati se te moramo primijetiti da joj nove kratke šiške odlično stoje. Cijele zime njezine vragolaste smeđe oči virile su kroz ‘okvir’ klasične bob frizure, no ovako mladenački otkrivene, izgledaju još zavodljivije.

No s istim šiškicama prije godinu dana Ivana je i počela voditi emisiju “Provjereno” pa se sada na neki način vratila na staro.

Ključne riječi

Komentara 2

SM
smjeskoh
00:46 06.03.2010.

Koji trash

HR
hrvatin
03:42 06.03.2010.

Provjerite brije li i pi..ku,ovo je uzas cime vi davite ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije