NEZGODA

VIDEO Lana Jurčević javila se s velikom ozljedom oka! Sve je iznenadila načinom na koji je oštetila oko

Foto: Instagram
1/9
08.08.2024.
u 17:39

Lana Jurčević objavila je na društvenoj mreži video kako drži veliki zavoj na oku i time iznenadila svoje obožavatelje

Tko se tuče, taj se voli, vrijedi samo u ovoj verziji i ovom slučaju! Pa neka mi netko kaže da moja mala nije fajterica. Dokazala je da je fajterica i prije nego je došla na ovaj svijet. Ima netko od vas neke ozlijede? - upitala je glazbenica Lana Jurčević te objavila snimku s ozljedom oka. Cijela u zavoju snimila je video kako ju je kćerkica slučajno ozlijedila te je Jurčević morala otići na pregled vida te oka, a ustanovilo se da joj je ozlijeđena rožnica oka. 

- Ako vam se ovo dogodi, a jako je često koliko čujem, nemojte se zezati s tim. Dječji noktići i prstići su jako "toksični" pogotovo u fazi dok kreću puzati i sve živo istraživati - dodala je pjevačica i u manje od pola sata od objave videa prikupila više od dvije tisuća oznaka "sviđa mi se". 

Podsjetimo, Lana se nedavno također pohvalila snimkom kćerkice imena Mayla Lili, a koja je puzala po podu. Lana je napisala, "Kad me pitaju tko mi čisti kuću". "Odred za čistoću! Nakon što poliže sve nogice od stolaca i stolova i ogledala, na red ide pod", dodala je Lana. Njezini su pratitelji u komentarima podijelili slične situacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

 

VEZANI ČLANCI:

 

- I mi imamo takvu jednu preslatku čistačicu. Roboti se mogu posramiti gdje su one u stanju naći mrvice, a o poliranju da i ne pričam - glasi jedan od komentara ispod objavljenog videa. Inače, Lana i njezin partner Filip Kratofil su dijete dobili krajem prošle godine, a zajedno su od 2017. Prije nekoliko mjeseci su otkrili ime bebe tako što su njezino ime istetovirali.

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

Osim toga, nedavno je svoju kćerkicu povela i na Ibizu. Iz Španjolske je objavila i fotografiju i otkrila kako joj društvo prave Kristina Zubac, supruga NBA košarkaša Ivice Zupca, Petra Poznić, vlasnica vinarije i supruga trenera fitnessa Stefana Poznića, te samozatajna Dina. - Naše prvo romantično putovanje... kud drugo nego na Ibizu. Maki nam raste kao gljivica poslije kiše, već je ogromna. I prepredobra je sve vrijeme! Naputovala se i u maminom trbuhu i zapartijala na maminim koncertima, tako da je ‘svoj na svome’ i sad. - napisala je Lana i objavila nekoliko fotografija s malenom i video u kojem se njezin partner Filip Kratofil igra s njihovom kćeri. 

 

VIDEO: Pozadina otkazivanja koncerata Taylor Swift: Mladić (19) nedavno se priključio IS-u, planirao napad s još jednim

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije