novi tjedan

Zdenka je radila najveću pincu na svijetu, a sada stiže u 'Večeru za 5'!

Foto: RTL
1/4
22.09.2024.
u 22:45

Prvi će protukandidate ugostiti domar Franko Kodan, a u goste mu stižu radnica u proizvodnji Zdenka, umirovljenica Anka, ugostitelj Radovan i enologinja Marcela.

Novi tjedan 'Večere za 5'  vodi kandidate i gledatelje u Istru i okolicu. Prvi će protukandidate ugostiti domar Franko Kodan, a u goste mu stižu radnica u proizvodnji Zdenka, umirovljenica Anka, ugostitelj Radovan i enologinja Marcela.  Elektrotehničar Franko Kodan (43) iz mjesta Perci pored Tara radi kao domar u dječjem vrtiću, a ekipu 'Večere za 5' ugostit će u svom domu. U emisiju se prijavio zbog dobre zabave i velike želje za sudjelovanjem. Uz posao, Franko se bavi maslinarstvom, lovom, sviranjem harmonike, šetnjama, a usto pjeva u zboru te rado volontira. Preferira domaću istarsku kuhinja i upravo će takvom pokušati osvojiti ekipu.

Radnica Zdenka Jakus (53) iz Žminja prijavila se u 'Večeru za 5' jer obožava televiziju te voli kuhati. Majka je trojice sinova, ima i unučad te odnedavno novu ljubav - dečka iz Zagreba. Voli pričati, družiti se, ići na zabave, izložbe. Pekla je, kaže, najveću pincu na svijetu i jedva čeka ekipi pokazati svoje kulinarske vještine.

Umirovljenica Anka Knežević (74) iz Vrvara pored Poreča radni je vijek provela u Švicarskoj, a danas uživa u mirovini. Obožava upoznavati nove ljude, zabavljati se i biti u pokretu. Aktivna je, spremna na nove izazove i zabavu. Voli kuhati, baviti se svojim vrtom, voziti bicikl, plivati i družiti se. 

Ugostitelj Radovan Handjal (45) dolazi iz Flenga pored Vrsara. Voli kuhanje, a u 'Večeru za 5' se prijavio zbog ljubavi prema kuhanju i druženju. Bavi se i šetnjama, pjevanjem te uređenjem okoliša. Voli istarsku i talijansku kuhinju, a najsretniji je kada ekipa uživa u njegovim jelima. 

Enologinja Marcela Zagorac (30) ugostit će ekipu u Novigradu. Obožava kuhati te se prijavila jer želi mlade ljude potaknuti na kuhanje i zbližavanje oko zajedničkog stola. Život je posvetila vinu - od oranja vinograda do prodaje i promocije - sve što ima veze s vinom, Marcela je radila. Kuhati je počela sa svega 12 godina. Vesela je i komunikativna, voli kuhanje, druženje i sport. Ljubiteljica je tradicionalne kuhinje, a voli je kombinirati s modernom.  Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u od 17.50 sati i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

GALERIJA Maja Šuput danas slavi rođendan, a pogledajte kako se mijenjala tijekom zadnjih 25 godina

1/25
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije