'mala čudovišta'

Živahna djeca Angeline i Brada razbjesnila Georgea Clooneyja

'George Clooney arrives at The National Board of Review of Motion Pictures Awards Gala at Cipriani, 42nd st. New York Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Raoul GatchalianPress Associatio'
1/3
28.01.2011.
u 11:52

Za boravka u Clooneyjevoj vili na jezeru Como šestero djece uništilo je antikni namještaj slavnog glumca i skupocjene suvenire

Donedavno su Brad Pitt i George Clooney, na veliku žalost Angeline Jolie, bili dobri prijatelji, no odnos dvojice glumaca navodno su narušila djeca slavnoga hollywoodskog para.

Nedavno su Angelina i Brad s djecom boravili u Clooneyjevoj vili na jezeru Como, a George je požalio što ih je pozvao u goste. Naime, časopis National Enquirer piše da su živahna djeca Angeline i Brada napravili štetu u vili, raskošne antikne sofe uništene su mrljama od čokolade, dok su svilene zavjese pune otisaka dječjih ručica.

Osim namještaja djeca su se igrala s Clooneyjevom odjećom i razbacala je svugdje po sobama što je više nego razbjesnilo pedantnog glumca.

Cijelu priču demantirao je Clooneyjev glasnogovornik.

– Sve je izmišljeno, u toj priči nema riječi istine. Ipak, moram reći da se divim toj ekipi u National Enquireru, vrlo su kreativni i maštoviti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije