Ponovilo se

Messi povraćao na travnjaku tijekom finala SP-a

Lionel Messi
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
14.07.2014.
u 01:22

Ove sezone u Barceloni mu se to dogodilo nekoliko puta, a mnogi strahuju da je riječ o nekakvim zdravstvenim problemima

Lionel Messi nije uspio osvojiti svoj prvi naslov prvaka svijeta i ostvariti san. U finalu su njega i suigrače zaustavili Nijemci, koji su slavili pogotkom Götzea u 113. minuti.

Od ponajboljeg nogometaša svijeta i službeno najboljeg igrača turnira očekivalo se da napravi razliku, ali nije uspio. Messi je odigrao dobru utakmicu, imao nekoliko dobrih poteza, ali uspio je promašiti i veliku priliku u 47. minuti. No, Leo je i tijekom utakmice povraćao na terenu, što mu nije prvi put. Ove sezone u Barceloni mu se to dogodilo nekoliko puta, a mnogi strahuju da je riječ o nekakvim zdravstvenim problemima.

No, iz kluba su tada poručili da je ipak samo riječ o nagomilanom umoru. Nadajmo se da je to zaista tako...

Video pogledajte OVDJE!

>>Messi najbolji igrač, Rodriguezu Zlatna kopačka, a Neuer najbolji vratar

Komentara 23

BI
billynik
08:15 14.07.2014.

Što da pogledamo kako Messi povraća, stvarno ste bolesni.

Avatar white socks
white socks
08:24 14.07.2014.

I uz te probleme koje ima on je najbolji svjetski igrač!

Avatar pekarr
pekarr
09:48 14.07.2014.

Pa vele i pjevaci da povracaju pred koncert. to je tako...netko ima osjetljiviji zeludac na ocekivanja i stres..niš strašno....a možda je i samo umor u igri...ko ce ga vise znat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije