rock'n'roll

Ana Silaj i Alen Mikić ne znaju za poraz, Larisa i Filip srebrni

'bugari'
''
21.09.2011.
u 09:15

Odlične rezultate postigla je hrvatska reprezentacija u akrobatskom rock'n'rollu na Svjetskom prvenstvu za mlađe i starije juniore te na Europskom kupu za seniore B održanom u Sofiji

Ana Silaj i Alen Mikić iz petrinjskog Megarocka osvojili su naslov svjetskih prvaka u kategoriji starijih juniora.

– Još im samo u mlađim dobnim skupinama nedostaje naslov europskih prvaka za starije juniore – rekao je trener Denis Lilih.

U kategoriji starijih juniora Patrik Ciprić i Lucija Karavlah (Gimnazija) osvojili su osmo mjesto. Još su nastupili Leonardo Kolenc i Mara-Flora Runjić (12. mjesto), Marko Hatvalić i Iva Jurec (14), Sergej Kirčenkov i Iva Ivančić (18).

U kategoriji mlađih juniora najbolji plasman postigli su Lovro Bilušić i Ema Čovran (11. mjesto). Nakon dva peta mjesta, Larisa Gomaz i Filip Bilušić (Gimnazija) osvojili su drugo mjesto.

– Larisa i Filip imali su u finalu najbolje ocjene za plesni dio, ali su u akrobaciji prednjačili Rusi – istaknuo je Darko Torjanac, trener Gimnazije, inače u Sofiji jedan od sudaca.

U finalu su plesali i državni prvaci Miroslav Janković i Adela Pišonić. Na kraju su bili šesti. Još su nastupili: Luka Hatvalić i Josipa Šeremet (12), Karlo Škrinjarić i Glorija Mihaljević (17), Mario Brođanac i Doris Lučan (20), Marko Zrnić i Mateja Kobeščak (21), Ivan Tišlar i Nina Jotić (22), te Dino Bonačić i Ariana Tucman (23).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije