HRVATSKIH 11

Čačić je odlučio: Evo koji će sastav igrati protiv Turske!

Reprezentacija trening
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
09.06.2016.
u 22:59

Čini se da je ipak odlučio igrati malo opreznije, naime, Pjaca koji je bio favorit za nastup u prvih 11 ipak je završio na klupi. Dugo se vodila i rasprava hoće li utakmicu početi Vrsaljko, ali ipak se čini da će igrati Strinić.

Dugo je izbornik Ante Čačić slagao i preslagivao svoju nogometnu momčad, čini se da je ipak pronašao 11 najboljih za bitku s Turcima.

Točno u 15 sati 9. lipnja u Deauvilleu Ante Čačić odjenuo je markere svojim nogometašima. Po tome se dalo razaznati da će u nedjelju 12. lipnja u 15 sati Hrvatska protiv Turske istrčati u sljedećem sastavu: Subašić – Srna, Ćorluka, Vida, Strinić – Modrić, Badelj, Brozović, Rakitić, Perišić – Mandžukić.

Čini se da je ipak odlučio igrati malo opreznije. Naime, Pjaca koji je bio favorit za nastup u prvih 11, ipak je završio na klupi. Dugo se vodila i rasprava hoće li utakmicu početi Vrsaljko, ali ipak se čini da će igrati Strinić.

>> Navijači, ovo morate znati - kako doći do stadiona i gdje se zabaviti

>> Samo da Čačićevi rodoljubi ne postanu Sterijini ‘Rodoljupci’

>> Luka Modrić otkrio koje mu dvije stvari u karijeri još nedostaju

>> Ovo su najzgodniji nogometaši Eura! Među njima je i jedan Hrvat...

Komentara 32

BR
Brontops
23:37 09.06.2016.

Iskreno! Odgovorite iskreno! Zasto svakodnevno barem u jednom naslovu nastojite prevariti citatelje? Naslov: "Cacic je odlucio": .... Tekst: "Čini se da je ipak odlučio..." , "Po tome se dalo razaznati...", "...ali ipak se čini da će..." Pa cak je i i Petrov dosljedniji od vas novinara! -:)

CR
Crafter
23:54 09.06.2016.

Turska pada

Avatar Abcda
Abcda
00:09 10.06.2016.

Danasnji Eurosport.fr svrstava Hrvatsku u vrh mogucih pobjednika EP-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije