PLAVA SVLAČIONICA

Arijan Ademi: Najbolja utakmica u sezoni, mogli smo Hajduku zabiti još golova

Zagreb: Derbi Dinama i Hajduka na stadionu u Maksimiru
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/11
14.08.2022.
u 08:21

- Nema vremena za slavlje, već u utorak je borba za Ligu prvaka. Ovo je iza nas, odigrali smo najbolju utakmicu sezone i zasluženo slavili. Na poluvremenu smo ušli u svlačionici znajući da smo ih nadigrali, a gubili smo 1:0 - rekao je kapetan Adrijan Ademi

Tri strijelca Dinama prokomentirala su sinoćnji derbi na Maksimiru u kojem su svladali Hajduk s 4:1.

- Nema vremena za slavlje, već u utorak je borba za Ligu prvaka. Ovo je iza nas, odigrali smo najbolju utakmicu sezone i zasluženo slavili. Na poluvremenu smo ušli u svlačionici znajući da smo ih nadigrali, a gubili smo 1:0 - rekao je kapetan Adrijan Ademi te dodao:

- Teško je bilo, ali nema se izbora nego ići još jače u drugom dijelu. Moglo je biti i više golova razlike - dodao je Ademi.

Ademi je bio i strijelac.

- Ovo mi je jedan od najdražih derbija - zaključio je kapetan Dinama.

Martin Baturina opet je bio u početnom sastavu Dinama i odigrao vrlo dobro.

- Dominirali smo cijelu utakmicu, primili smo nesretan gol, ali nismo se dali smesti. Znali smo da smo bolji i da ćemo pobijediti. Cijela ekipa je zaslužila pljesak. Osjećam se opušteno na terenu, imam dobre suigrače koji me usmjeravaju i koji mi vjeruju. Definitivno mi puno znači ova pobjeda i gol u njoj.

Strijelac je bio i Amer Gojak.

- Hvala treneru na pruženoj prilici. Znamo što znači derbi, drago bi je zbog pobjede i gola koji sam postigao. Nedostajao nam je gol u prvom dijelu, a njihov nas nije poljuljao. Dobro nam ide, treba ovako nastaviti. Marljivo radim, šutim, treniram i dajem maksimum. Tako ću uvijek raditi - rekao je Gojak.

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru na utakmici Dinama i Hajduka

Komentara 5

Avatar antikomunist10
antikomunist10
14:52 14.08.2022.

Za ovaj poraz protiv Dinama moraju se pronaći odmah i "krivci". Prvo, vodstvo Hajduka, trener i igraći nikako ne spadaju u odgovorne. No pada mi par imena na pamet...! Problem je potpuno "internacionalan" jer dva potencijalna "krivca" u su Hercegovini.......a i Šuker je negdje u stranom svijetu.

ZA
zagi101
11:51 14.08.2022.

Hajduk je prava momčad da se izliječe rane od ludogoreca i popravi gol razlika

IS
istina00
09:29 14.08.2022.

Dinamo je igrao vro dobro, ali nije smio hajduku dozvoliti one 2-3 šanse jer je moglo loše završiti pa da puno bolja momčad izgubi. Ok gol atsnasova, ali još 2-3 prlike smo im poklonili lošim reakcijama obrane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije