NEĆE IGRATI DERBI

Barcelona neće žuriti s povratkom Messija: Leo propušta i Atletico?

Lionel Messi
Reuters (Ilustracija)
06.12.2013.
u 11:15

- Ne možemo dati čvrste garancije kada će opet zaigrati. Ono što nas više zanima jest da se vrati kada bude potpuno spreman - rekao je Martino.

Lionel Messi možda neće biti spreman za povratak na terenu u prvoj polovici siječnja, kako je prvotno bilo najavljeno, nagovijestio je trener Barcelone Gerardo Martino.

Messi se ozlijedio u pobjedi protiv Betisa 4:1 sredinom studenog, a Barcelona je u posljednje dvije utakmice bez njega upisala dva poraza, od Ajaxa u Ligi prvaka te od Athletica u Primeri.

- Messi radi prema planu i nadamo se kako bi mogao biti spreman za povratak već početkom siječnja, ali ćemo ustanoviti je li mu potrebno i više vremena za potpuni oporavak - rekao je Martino koji nije siguran kako će Argentinac biti spreman za derbi s Atleticom 11. siječnja.

- Ne možemo dati čvrste garancije kada će opet zaigrati. Ono što nas više zanima jest da se vrati kada bude potpuno spreman - rekao je Martino.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije