Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLADIJATOR ZAGREB

Besplatna škola boksa na Jarunu. Sva djeca mogu doći i okušati se u plemenitoj vještini

Ljetna škola boksa
Foto: Gladijator Open Gym
1/4
18.06.2024.
u 17:14

Na Prvenstvu Hrvatske za sve uzraste, naših 26 sportaša su osvojili ukupno 24 medalje. Ovaj izvanredan rezultat predstavlja 92,3% učinkovitost u osvajanju medalja na nacionalnom prvenstvu - kaže Tomo Kadić

Tvornica šampiona i zajedništva stiže nam iz Zagreba uz projekt edukacije djece tokom ljetnih dana. Nakon uspješne sezone i osvajanja rezultata Gladijator Zagreb još jednu godinu u nizu provodi besplatnu školu boksa na Jarunu za svu djecu.

- Ni jedan uspjeh nije slučajan, niti se dobri rezultati postižu preko noći. Sve smo to odrađivali dok su drugi odmarali, pripremali smo se dok su drugi sumnjali u nas- sve je to znojem, trudom i voljom stvoreno - kaže nam Tomo Kadić. U mlađem kadetskom i kadetskom uzrastu Gladijatori su uvjerljivo osvojili 5 zlata 1 srebro, te 4 bronce.

GALERIJA Pogledajte neke od najzanimljivijih trenutaka meča Usik i Fury

Ljetna škola boksa
1/82

- Deset naših sportaša osvojilo je 10 medalja te smo na kraju zasluženo postali najuspješniji klub prvenstva. U juniorskom uzrastu predstavljao nas je mladi tim od 8 boksača od kojih je 6 osvojilo medalje. Osvojili smo 1 srebro 5 bronci. Na ove medalje smo izuzetno ponosni, čime smo postigli impresivnih 75% uspješnosti u osvajanju medalja - kaže Kadić. U seniorskom uzrastu do 22 godine - U22 nastupio je Gladijator  s dva boksača i osvojio zlato i broncu.

- U Elitnom seniorskom uzrastu nastupili smo s 4 mlada borca koje uboksavamo za nadolazeća natjecanja i osvojili smo 4 bronce. S ponosom možemo reći da smo i u ovoj kategoriji postigli 100% uspjeh.  Na Prvenstvu Hrvatske za sve uzraste, naših 26 sportaša su osvojili ukupno 24 medalje. Ovaj izvanredan rezultat predstavlja 92,3% učinkovitost u osvajanju medalja na nacionalnom prvenstvu - kaže Kadić i naglašava:

- Ovakav uspjeh odražava našu predanost, timski rad i nepokolebljivi duh, koji su nas doveli do ovih značajnih postignuća. Ponosni smo na svaki trenutak uloženog truda i na sve uspjehe naših sportaša. Po završetku natjecanja, uz bezbroj čestitki, mnogima i dalje ostaje enigma kako smo uspjeli postići ovakav uspjeh. Pitanje koje se često postavlja je: kako smo, kao jedan tim, uspjeli bodriti jedni druge da bismo ostvarili ovako izvanredne rezultate. Odgovor na to pitanje je vrlo zahtjevan, naporan i težak, ali je i jednostavan...

- Ovakav rad zahtijeva mnogo odricanja, uključujući druženja s prijateljima i provođenje vremena s našim obiteljima koje smo žrtvovali kako bismo postigli svoj cilj. Ipak, pronašli smo snagu i zajedništvo u svojim kolegama iz kluba, koji su postali naši novi prijatelji i u koje smo beskompromisno vjerovali. Ova posvećenost i žrtva donijeli su nam uspjeh na kojeg smo izuzetno ponosni. Zato, ne postoji slučajnost niti čarobna formula, postoji samo jedan ključan odgovor: Samo treba raditi - zaključio je Kadić.

VIDEO Cro Cop otkrio zanimljiv početak svoje karijere kao MMA borac: 'Htio sam dobro izgledati kao on'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije