Novi biser s Poljuda

Bodula odbili u Hajduku, pa ga uzeo Nacional

Darko Bodul
VL
31.01.2011.
u 20:50

"Stručnjacima” u Splitu sumnjivo je bilo to što je Bodul malo igrao u napadu kopljanika i odlučili su odustati od posla. Dosta čudno s obzirom na to da mu je u napadu igrao Suarez, Urugvajac čija je tržišna vrijednost 30 milijuna eura

Darko Bodul (22), bivši mladi hrvatski reprezentativac, drugi dio sezone igrat će u portugalskom Nacionalu.

Bodul je iz Ajaxa otišao kao slobodan igrač, a zanimljivo je da je prije nekoliko dana bio nuđen i Hajduku. U Hajduku su, kao već nekoliko puta u ovom prijelaznom roku, pokazali krajnju neozbiljnost.

“Stručnjacima” u Splitu sumnjivo je bilo to što je Bodul malo igrao u napadu kopljanika i odlučili su odustati od posla.

Dosta čudno s obzirom na to da mu je glavni konkurent u napadu bio Luis Suarez, Urugvajac čija je tržišna vrijednost 30 milijuna eura. Posao je dovršila agencija hbrsport Borisa Živkovića i Branka Hucike.

Ključne riječi

Komentara 9

HO
hotfishlake
21:44 31.01.2011.

dobro da ga nisu uzeli, bio je prosle godine na posudbi u sparti, sparta je ispala a on je igrao ocajno. da nesto vrijedi ne bi ga ajax pustao sad kad su prodali suareza. 22 godine a jos uvijek igra u drugoj momcadi ajaxa, zaliboze novaca za njega.

SA
santos008
21:11 31.01.2011.

Tko su to \'\'kopljenici\'\' ili ovaj \'\'novinar\'\' misli na \'\'vatrogasce.\'\'

BE
beb
12:20 02.02.2011.

Ne moze Bodudul u Hajduka kad je Hajduk posta vlaski klub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije