Nikola Kalinić:

''Bolji smo od Dinama, slavit ćemo. Reprezentacija? Vidjet ćemo što će biti nakon Modrića''

Nogometaši Hajduka prvi su finalisti SuperSport Hrvatskog kupa nakon što su na svom Poljudu svladali Goricu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
09.03.2022.
u 08:44

Četiri-pet igrača, Modrić, Perišić, Brozović, Kovačić sve to drže, a vidjet ćemo kako će biti poslije njih, s obzirom da su neki već u godinama...

Hajduk je u pripremama za derbi s Dinamom na Poljudu i to nakon šoka u Istri gdje su nenadano prosuli dva boda. Nisu Hajdukovi navijači vidjeli previše dobroga u toj utakmici, razveselio ih je tek Nikola Kalinić svojim prvijencem u dresu bijelih. 

No, Kalinić tvrdi da je Hajduk spreman. U razgovoru za Dalmatinski portal rekao je:

- Jesmo bolji, ali dogodi se utakmica kad izgubiš. Ekipa uđe u malu krizu, ali nije smak svijeta. Izgubi Real Madrid od Levantea, nitko ti ne garantira da ćeš dobiti svaku utakmicu. Derbi? Mislim da ćemo mi pobijediti u subotu! Da, ima puno utakmica, ali moramo ovu dobiti da ostanemo gore u vrhu. Mislim da smo mi bolji od Dinama - rekao je Kalinić i opisao jedinstveni ambijent na Poljudu.

08.02.2022., Split - Predstavljanje Nikole Kalinica u Hajduku. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

O svome povratku kaže:

- Želio sam se vratiti, pomoći nešto napraviti, osvojiti trofej. Moja želja je bila ogromna još od kad sam se prošlog ljeta sastao s predsjednikom Lukšom Jakobušićem. Nekoliko puta smo se nalazili, on je dolazio i u Veronu. Nisam mogao otići tek tako, bio sam s Veronom vezan ugovorom, ali pomogao je i trener Igor Tudor. Na kraju sam, hvala Bogu, uspio doći. U inozemstvu više nisam imao toliko motiva živjeti i igrati, želio sam biti tu jer mislim da još mogu dosta dati. Iako sam imao i druge ponude, ništa me nije moglo odvući. Htio sam se vratiti na Poljud u pravoj spremi, a ne za nekoliko godina kad budem u tko zna kakvom stanju.

Reprezentacija?

- Pratim reprezentaciju. Drago mi je što igraju dobro. Četiri-pet igrača, Modrić, Perišić, Brozović, Kovačić sve to drže, a vidjet ćemo kako će biti poslije njih, s obzirom da su neki već u godinama. Ne, nisam državni neprijatelj, kao i svi Hrvati gledam, navijam i nadam se da ćemo i na Svjetskom prvenstvu napraviti dobar rezultat.

Ključne riječi

Komentara 4

SA
sport aš
09:25 09.03.2022.

ako budete opet dobili 1-2 penala kontra dinama i koji crveni igračima dinama, onda ćete dobiti tekmu...inače ćete dobiti porciju

VE
Ventilator2
09:25 09.03.2022.

Slavlje bude ako ne budu 5.

RE
RedTree
15:57 09.03.2022.

Treba sve dokazati na terenu, dati sve od sebe uz puno bolji pristup nego neki dan, malo pripaziti na neke detalje ala igra rukom u napadu i ne trošiti vrijeme na rasprave s sucem. Obrana mora na višu razinu, fale Grgić i Krovinović. Slažem se da treba posložiti taktički to na terenu, naročito u napadu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije