FRANCUSKA HRVATSKA

VIDEO Brekalo: Sigurno ćemo imati prilike u kontrama i kroz prekide

Drago Sopta/HNS
12.06.2022.
u 20:30

- Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, a možda i napokon pobijediti Francusku. Svi se zajedno nadamo da će to biti taj trenutak, makar znamo o kakvoj se reprezentaciji radi - poručio je.

Krilni igrač hrvatske nogometne reprezentacije Josip Brekalo najavio je sutrašnji ogled sa svjetskim prvacima na njihovom Stade de Franceu. Josip je svjestan kako vatrene očekuje težak ispit.

- Čeka nas jako teška utakmica protiv vjerojatno jednog od najjačih suparnika u Europi i svijetu i to na njihovom stadionu, neće biti lako. Međutim, mislim da smo u posljednje dvije utakmice pokazali da imamo kvalitetu i da možemo odgovoriti - kazao je.

Nakon tri utakmice bez pobjede, Francuska mora pobijediti ako želi ostati u igri za plasman na Final Four, ali i kako bi se udaljila od pada u drugi jakosni razred. Brekalo smatra kako će tricolori sigurno navaliti.

- Francuska ne može biti zadovoljna s prve tri utakmice i sigurno će navaliti na nas, no mi ćemo se pripremiti. Sigurno ćemo imati prilike u kontrama i kroz prekide - dodao je.

Hrvatska je protiv aktualnog svjetskog prvaka Francuske u devet susreta upisala šest poraza i tri neodlučena ishoda uz negativnu razliku pogodaka 9:20.

- Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat, a možda i napokon pobijediti Francusku. Svi se zajedno nadamo da će to biti taj trenutak, makar znamo o kakvoj se reprezentaciji radi. Sigurno ćemo imati svoju šansu - poručio je

>> Pogledajte razgovor sa članovima obitelji Martina Erlića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije