Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAHIR EMRELI

Čačić ga nije vidio iako je bio najbolji na pripremama. Sada bi mogao biti Bišćanov važan adut

Pula: Utakmica 2. kola HNL-a između NK Istra 1961 i GNK Dinamo
Nel Pavletic/PIXSELL
31.07.2023.
u 08:00

Protiv praške Sparte igrao je na poziciji “desetke” i bio je vrlo dobar. Sad ga je protiv Istre Bišćan stavio u prvih jedanaest i bio je među najboljima, u suradnji sa sjajnim Ivanušecom, svaki je isporučio pogodak i asistenciju. Emreli je zaslužio priliku i sad ju je iskoristio.

Mahir Emreli u Dinamo je došao kao vrlo zanimljiv igrač, ali dosad se u plavom dresu baš i nije naigrao, istina je da ima 25 utakmica za plave, ali mu minutaža u tim nastupima nije bila značajnija, no bez obzira na to postigao je šest pogodaka. Dobro se sjećamo kada je ušao s klupe na Rujevici i dvaput majstorski zabio u 7:2 pobjedi.

No, kod Ante Čačića nije bio u ozbiljnim planovima, očekivalo se da će nakon zimskih priprema igrati puno više jer je bio ponajbolji na istarskim pripremama. No, onda je shvatio da će prilike dobivati na kapaljku i otišao je u Tursku na posudbu želeći minutažu. Tako je odigrao 12 utakmica i postigao dva pogotka.

No, u Dinamo se vratio s dosta samopouzdanja, kad se priključio Bišćanu na pripremama u Sloveniji, krenuo je jako dobro. Protiv praške Sparte igrao je na poziciji “desetke” i bio je vrlo dobar. Sad ga je protiv Istre Bišćan stavio u prvih jedanaest i bio je među najboljima, u suradnji sa sjajnim Ivanušecom, svaki je isporučio pogodak i asistenciju. Emreli je zaslužio priliku i sad
ju je iskoristio.

VEZANI ČLANCI:

To ne znači da će istisnuti Petkovića, ali za HNL će još kako dobro doći. I ne mora biti špica, polivalentan je igrač koji može igrati i na oba krila te vjerujemo da ćemo ga više viđati na travnjaku. 

Komentara 3

KO
komšikanac
08:56 31.07.2023.

Emreli ima ono "nešto"...ima odličan udarac iz daljine, dobre driblinge, uvijek daje sve od sebe, nije konfliktan i nejasno je zašto nije dobivao prave prilike kod prethodnih trenera Dinama!? nadam se da će kod Bišćana napokon igrati koliko zaslužuje, a Dinamo će od toga imati velike koristi

Avatar gremo20
gremo20
10:35 31.07.2023.

odličan je igrač, ali je možda previše tih i ne gura se u pravi plan. ako dobije prave prilike u kontinuitetu, postat će igrač za prvih 11

EJ
ejStef
10:16 31.07.2023.

Samo da ostane čist u glavi i bit će dobar igrač. A inače, svi će kod Bišćana dobiti priliku jer za sada se prinove nisu pokazale ništa bolje od igrača na klupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije