PRVI NALAZI

Ćorluka ipak ozbiljnije ozlijeđen?

\'AC Milan\'s Zlatan Ibrahimovic (C) and Tottenham Hotspur\'s Vedran Corluka (L) jump for the ball during their Champions League soccer match at the San Siro stadium in Milan February 15, 2011. REUTER
Reuters
16.02.2011.
u 19:33

Iako se u prvi tren mislilo kako ozljeda Vedrana Ćorluke nije ozbiljnije prirode, današnje prve dijagnostičke obrade pokazale su da razloga za zabrinutost ipak ima.

Do ovih novih informacija došao je liječnik hrvatske reprezentacije dr. Jurica Rakić, koji je sa čitavom našom liječničkom službom u stalnom kontaktu s Tottenhamovim liječnicima. Dr. Rakić naglašava kako za konačnu potvrdu stanja našeg reprezentativca moramo sačekati, jer su u tijeku dodatne dijagnostičke obrade i tek sutra kroz jutro imat ćemo preciznije informacije.

- Temeljem dosadašnjih dijagnostičkih obrada, a koje, naglašavam, nisu konačna, izgledno je da je desni gležanjski zglob Vedrana Ćorluke zadobio ozljede mekih tkiva (ovojnice zgloba i ligamenata), koštanih ozljeda na sreću nema. Još čekamo interpretaciju jedne dijagnostičke metode, tijekom večeri odnosno jutra, koja bi trebala potvrditi dosadašnje spoznaje - rekao je u kratkim crtama dr. Rakić.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar flame
flame
09:39 17.02.2011.

Ti si očito pao s Marsa.

KR
kroon
11:47 17.02.2011.

alien u pravu si, ako ovaj tip ne bude igrao bit ce to najvece pojacanje

Avatar alien79
alien79
21:44 16.02.2011.

o boli me k.rac i za tog Ćorluku, koji je on faktor u našoj igri? valjda se bez njega ne može, čovjek pojma nema a diže ga se u zvijezde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije