Završnica Svjetskog kupa

Cucheu mali Kristalni globus u spustu

didier cuche
NPH/Pixsell
16.03.2011.
u 10:35

Švicarac Didier Cuche na završnici Svjetskog kupa osvojio je mali Kristalni globus u disciplini spusta

Nakon što je dotad vodeći Austrijanac Michael Walhofer svoju vožnju završio na 10. mjestu, Cucheu je trebalo najmanje peto mjesto kako bi u vitrine spremio četvrti mali Kristalni globus u karijeri.

No, Cuche je bio još bolji, kroz cilj je prošao četvrti te je za 10 bodova prestigao Walchofera. Pobijedio je Francuz Adrien Theaux.

Novi mali Kristalni globus švicarski skijaš može osvojiti sutra u superveleslalomu, u kojem će nastupiti i ukupni pobjednik Svjetskog kupa, naš Ivica Kostelić.

U poretku superveleslaloma, vodeći Cuche ima 68 bodova više od hrvatskog skijaša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije