TEŠKA UTRKA

Damir Martin nije uspio izboriti finale. Danas nije bio njegov dan

Rowing - Men's Single Sculls Heats
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
01.08.2024.
u 10:15

S vremenom 6:58.23, Damir Martin je polufinalnu utrku završio na posljednjem, šestom mjestu i preostaje mu što bolje odraditi B finale

Hrvatski veslač Damir Martin nije se u četvrtak uspio plasirati u finale samca na Olimpijskim igrama u Parizu. Martin, kojem su ovo četvrte olimpijske igre, u svojoj polufinalnoj skupini bio šesti s vremenom 6:58.23, dok je najbrži bio Nijemac Oliver Zeidler (6.35.77), drugi je bio nezavisni sportaš iz Bjelorusije Youheny Zalaty a treći Grk Stefanos Ntouskos.

Martin će tako nastupiti u finalu B koje je na rasporedu 3. kolovoza s početkom u 10.06 sati. Iz prve skupine plasman u finale su osigurali Nizozemac Sinom van Dorp, Novozelanđanin Thomas McKintosh i Belgijanac Tim Brys. 

Podsjetimo, B finale su također izborila braća Anton i Patrik Lončarić u dvojcu na pariće. Njihova je utrka na rasporedu u četvrtak u 10.40. S druge strane, braća Martin i Valent Sinković ušli su u finale dvojca bez kormilara te će se natjecati sutra u 11.30.

 

Komentara 1

Avatar Barba
Barba
11:07 01.08.2024.

Glavu gore Damire. Ti si Hrvatska legenda!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije