ŠPANJOLSKA

Del Bosque na klupi “furije” do 2012.

Vicente del Bosque
Reuters
23.12.2009.
u 11:53

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque produljio je ugovor sa Španjolskim nogometnim savezom (RFEF) na dodatne dvije godine (do 2012.), piše Marca.

Predsjednik RFEF-a Angel Villar nahvalio je učinak Del Bosquea na klupi reprezentacije i produljenjem mu poklonio najljepši dar za 59. rođendan koji pada upravo na današnji dan (23. prosinca).

- Dogovor je bio da će ugovor izborniku, ako se kvalificiramo na Svjetsko prvenstvo, biti automatski produljen. Uprava direktora želi da on nastavi svoj rad i naredne dvije godine. Dosad je spektakularno vodio momčad i svi prepoznaju našu kvalitetu kroz igre i rezultate - objasnio je Villar.

Bivši trener Real Madrida je preuzeo kormilo španjolske reprezentacije u lipnju 2008. godine, nakon Eura u Austriji i Švicarskoj koji je "furija" osvojila pod vodstvom Luisa Aragonesa.

Del Bosqueov je učinak u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici bio i više nego impresivan, deset pobjeda iz isto toliko utakmice. Ukupno je Španjolska pod njegovim vodstvom odigrala 22 utakmice, a pobijedila je u njih 21.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije