Ante Crnac

Dinamo ga nije htio, a sada za 11 milijuna ide u Englesku: Mladi hrvatski reprezentativac na korak do transfera karijere

U Sesvetama odigrana nogometna utakmica U-21, Hrvatska - Švedska
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
20.08.2024.
u 11:48

Iako su se nedavno pojavile glasine da je njemački Werder zainteresiran za njegove usluge, Crnac će očito karijeru nastaviti u Engleskoj i Norwich Cityju

Ante Crnac, bivši junior Dinama i nekadašnji igrač Slaven Belupa, na pragu je velikog transfera. Prema informacijama koje je objavio Fabrizio Romano, 20-godišnji napadač napušta poljski Raków i uskoro će potpisati za engleski Norwich City u transferu koji bi mogao doseći čak 11 milijuna eura. Dogovor između klubova je postignut, javlja najpoznatiji stručnjak za transfere.

Crnac je u Raków stigao prošlog ljeta iz Slaven Belupa, u transferu vrijednom 1,3 milijuna eura. Tijekom svoje jednosezonske avanture u Poljskoj skupio je 40 nastupa, postigao devet golova i upisao šest asistencija. Iako su se nedavno pojavile glasine da je njemački Werder zainteresiran za njegove usluge, Crnac će očito karijeru nastaviti u Engleskoj.

Podsjetimo, Crnac je u Rakow prešao iz Slaven Belupa. On je u Koprivnicu stigao u siječnju 2022. godine iz druge momčadi Dinama te je za Slaven ukupno upisao 56 nastupa i 11 pogodaka. Financijski detalji transfera tada nisu objavljeni, tek je koprivnički klub objavio kako se radi o jednom od najvećih transfera u klupskoj povijesti. Kasnije su hrvatski mediji pisali da je Hrvat prodan za 1,3 milijuna eura.

Crnac je bio hrvatski reprezentativac u svim mlađim dobnim kategorijama, a 21. studenog 2022. debitirao je za U-21 momčad. Za njih je nastupio u četiri utakmice. Još uvijek čeka poziv Zlatka Dalića u A vrstu.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

U Sesvetama odigrana nogometna utakmica U-21, Hrvatska - Švedska
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije