Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI SU ZADOVOLJNI

Dinamo će imati novi dres! Potpisan je ugovor s novim tehničkim sponzorom

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
30.06.2024.
u 15:04

"Ova suradnja predstavlja značajan korak naprijed za klub, potvrđujući našu predanost unapređenju svih aspekata našeg djelovanja", poručili su iz Dinama.

Dinamo je objavio kako je potpisao ugovor s vodećim proizvođačem sportske opreme - Castore. Evo što su tom prigodom poručili s Maksimira: 

"Ova suradnja predstavlja značajan korak naprijed za klub, potvrđujući našu predanost unapređenju svih aspekata našeg djelovanja.


 
Castore je poznat po svojoj misiji stvaranja najlakše, najizdržljivije i najperformantnije sportske odjeće. Njihov slogan "Better Never Stops" savršeno se uklapa u profil GNK Dinamo, kluba koji svakodnevno teži napretku kako na nogometnom travnjaku, tako i u odnosima sa sponzorima, navijačima i članovima kluba. Zajedničkim naporima, a uzevši u obzir mentalitet i radnu etiku prisutnu u obje organizacije, Castore i GNK Dinamo zasigurno će u budućnosti ostvariti mnoge uspjehe i poslovne rezultate koji će biti od koristi kako našem klubu, tako i našem novom poslovnom partneru. 

Oprema Castorea izrađena je uz pomoć najnaprednijih tehničkih tkanina i specijalnih karakteristika, osmišljenih za optimizaciju sportskih performansi u svim uvjetima. Svaki odjevni predmet rezultat je rigoroznih testiranja od strane elitnih sportaša te posebne pažnje na detalje, što je proces koji omoguće izdizanje iznad svih proizvoda konkurencije na tržištu. Neprekidna potraga za marginalnim poboljšanjima čini razliku onda kada je to najpotrebnije, a to se očituje u boljim performansama te, posljedično, i boljim rezultatima na sportskim borilištima.

Osnovan 2015. godine, Castore je ušao na tržište na mala vrata, ali se brzo etablirao kao glavna alternativa najvećim proizvođačima sportske opreme. Njihova suradnja s renomiranim klubovima i sportašima, uključujući novog njemačkog prvaka Bayer Leverkusen, škotskog diva Glasgow Rangers, španjolsku Sevillu, te sportaše poput Andyja Murraya i vozače F1 momčadi Red Bull i McClaren, svjedoči o njihovoj izvrsnosti, pouzdanosti te velikoj dozi povjerenja koju uživa među svojim suradnicima."

>> Otkrivene plaće izbornika! Dalić zarađuje golem iznos, no nije niti u prvih 10

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a
1/24
 
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije