drugo kolo Wimbledona

Đoković uvjerljiv, loš dan za domaćine: Ispale njihove uzdanice

Wimbledon 2022 - Day Three - All England Lawn Tennis and Croquet Club
Zac Goodwin/PRESS ASSOCIATION
29.06.2022.
u 23:29

Đokovića na putu prema osmini finala čeka sunarodnjak Miomir Kecmanović (ATP - 30.) koji je u četiri seta sa 7:6 (4), 7:6 (3), 3:6, 6:3 pobijedio Čileanca Alejandra Tabila (ATP - 78.).

Prvi nositelj i branitelj prošlogodišnjeg naslova u Wimbledonu, Srbin Novak Đoković (ATP - 3.), lakoćom je stigao do trećeg kola trećeg Grand Slam turnira u sezoni svladavši Australca Thanasija Kokkinakisa (ATP - 79.) sa 6:1, 6:4, 6:2 za dva sata. 

Đokovića na putu prema osmini finala čeka sunarodnjak Miomir Kecmanović (ATP - 30.) koji je u četiri seta sa 7:6 (4), 7:6 (3), 3:6, 6:3 pobijedio Čileanca Alejandra Tabila (ATP - 78.).

Drugo kolo Wimbledona bilo je i posljednje za finalista Roland Garrosa, Norvežanina Caspera Ruuda (ATP - 6.) kojeg je svladao Francuz Ugo Humbert (ATP - 112.) s 3:6, 6:2, 7:5, 6:4.

Američki 37-godišnji veteran John Isner svladao je dvostrukog wimbledonskog pobjednika, Britanca Andyja Murrayja sa 6:4, 7:6 (4), 6:7 (3), 6:4 i tek peti put u karijeri došao do trećeg kola u All England Clubu.

Bio je to loš dan za domaće predstavnike na središnjem terenu u Wimbledonu, jer je prije Murrayja svoj put u drugom kolu završila i aktualna pobjednica US Opena Emma Raducanu, koju je sa 6:3, 6:3 svladala Francuskinja Caroline Garcia.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije