Druga strana priče

Doznajemo što je bilo s ocem Barbare Matić i zašto je završio na policiji! Za njega se odmah zauzela i Kolinda

Barbara Matić osvojila zlatnu medalju u judu na Olimpijskim igrama
Igor Kralj/PIXSELL
01.08.2024.
u 21:36

Ne mogavši gledati borbu za medalju svoje kćeri, Boris Matić nervozno je šetao oko dvorane, a kada je doznao da mu je kći osvojila olimpijsko odličje, svoj ushit odlučio je podijeliti s najbližom osobom, a to je bila jedna volonterka koja je sve doživjela kao seksualno uznemiravanje

Dan po osvajanju olimpijskog zlata, najnovija džudaška olimpijska pobjednica doznala je vijest koja ju je posve uzdrmala i koja joj je pokvarila najveću karijernu sreću. Naime, Barbara Matić doznala je da joj je otac završio na policiji zbog navodnog seksualnog uznemiravanja.

A prijavila ga je jedna volonterka koju je on, u činu tipične dalmatinske euforije, poljubio u obraz. Kako je gledati kćerine borbe za njega bilo odveć dramatično, a vidio je priliku da to bude najveći trenutak njene karijere, Bori Matić hodao je oko dvorane Grand Palais Ephemere.

Onog časa kada je doznao da mu je kći ušla u finale Olimpijskih igara i da je ostvarila i svoj posljednji sportski san, tata Matić je svoje oduševljenje podijelio s prvom osobom do sebe a bila je to jedna volonterka. Nažalost, on je to učinio nezgrapno, poljubivši ju u obraz, a mlada dama to je odlučila podijeliti s policijom. I tako je otac olimpijske pobjednice, umjesto na najvećoj fešti svoje obitelji, završio u policijskoj stanici. 

Za integritet šjor Matića zauzela se, svim svojim ugledom, i hrvatska članica Međunarodnog olimpijskog odbora Kolinda Grabar-Kitarović koja je odmah zvala Veleposlanstvo Republike Hrvatske i za osumnjičenog hrvatskog građanina zatražila konzularnu potporu baš kao i odvjetnika i službenog prevoditelja.

Kada se sutradan suočio s onima koji su se za njega zauzeli, Boris Matić se križao uzduž i popreko nevjerujući što ga je snašlo. A što mu doista slijedi mogao bi doznati već u petak ujutro kada bi se, navodno, moglo dogoditi i saslušanje.

Netko iz Hrvatskog olimpijskog odbora imao je neugodnu dužnost da tu neugodnu vijest priopći Barbari kojoj je to zasigurno pokvarilo ove preostale dane boravka u Parizu. A bilo je planirano da u subotu navečer (3. kolovoza) nazoči gala-večeri Međunarodnog olimpijskog odbora i da u nedjelju krene put Splita gdje joj se sprema doček. A hoće li tome i biti tako, doznat ćemo možda već tijekom petka.

Eto to vam je priča s hrvatske strane a uskoro bi se o svemu trebala oglasiti i obitelj Matić.

>> Kolinda u Parizu


 
 
 
 
 

Komentara 73

Avatar memento mori
memento mori
00:19 02.08.2024.

Da ju je zapucao šakom to bi bilo prihvatljivo obzirom da je to postala i olimpijska disciplina

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:45 01.08.2024.

Kakav svijet, čudo rade od svega. Prvo se rugaju i vrijeđaju samo jednu izabranu vjeru, nikada druge koje su 1000x netolerantnije. Pa otac u slavlju poljubio žensku na obraz i zbog toga sada sjedi u zatvoru. Pa svijet postaje sve naopakiji. Jadne buduće generacije.

SJ
sjena
22:17 01.08.2024.

Sramotni komentari, a čovjek je u euforiji iskazao ljubav! Malo nespretno, ali bez zle namjere! Dajte mi dislajkove!😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije