SKANDAL NA OI

Francuski mediji: Uhićen je otac Barbare Matić, osumnjičen je za seksualni napad

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.08.2024.
u 20:17

Ocu hrvatske zlatne olimpijke, određen je policijski pritvor u prostorijama policijske postaje u 7. arondismanu u Parizu, medij BFMTV doznaje iz policijskog izvora bliskog slučaju.

Otac hrvatske judašice koja je ove srijede 31. srpnja osvojila zlato, Barbara Matić, priveden je u policijski pritvor ovog četvrtka, 1. kolovoza, prenose francuski mediji. Sumnjiči ga se da je seksualno napao volonterku zaduženu za raspoređivanje gledatelja, koja je podnijela prijavu protiv njega. Ocu hrvatske zlatne olimpijke, određen je policijski pritvor u prostorijama policijske postaje u 7. arondismanu u Parizu, medij BFMTV doznaje iz policijskog izvora bliskog slučaju.

Čovjek je saslušan nakon žalbe koju je ove srijede, 31. srpnja, podnijela mlada volonterka, zaposlena na lokaciji Arena Champs-de-Mars. Potonja, odgovorna za smještanje gledatelja na tribine mjesta gdje se održavaju judo natjecanja, naznačila je da ju je nasilno poljubio otac Barbare Matić kada je naša olimpijka slavila u finalu. šokirana ponašanjem oca džudašice, kojeg je pokušala odgurnuti, odlučila je odmah podnijeti prijavu.

Spomenuta volonterka "navodi da ju je otac prvakinje prisilio na poljubac u usta nakon olimpijskog natjecanja", nastavlja isti izvor. Policija provodi istragu.

VEZANI ČLANCI

Komentara 15

Avatar American_ninja
American_ninja
21:43 01.08.2024.

cenzori rade prekovremeno

Avatar Make my day
Make my day
22:08 01.08.2024.

Kako sad? Pa to isto mu u Hrvatistanu prolazi bez hapšenja.

DN
davaj_nama
10:09 02.08.2024.

Ovako.... i ja imam kćer. Koja se natjecala i osvajala medalje. Ali ja nisam okolo skakao po nepoznatim ženama, nisam ih pipkao i ljubakao "od radosti". Seljakljuk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije